Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ciro, 2003-2004 a samo 800m/c, teraj ti to covece jer ce da ti zardja.
ok
ja sam ulje umjenjaču promjenio na 2000 a priručnik kaže na 1000
A prijatelj kada je doterivao iz Ns rusa,sasvim slucajno dok je cekao uzme na traktoru da ispregleda nivoe ulja...u menjac mu dosuli 7 litara ulja,u motor 2,u cizme 2...da nije pregledao,tako bi ga terao kuci-a u menjacu neko izuzetno retko ulje,redje od 30.za tih 14 godina,da li je radjen menjac ikada Cici?Moj ima 6.000 sati i jos nisam menjao ulje ni u menjacu ni u diferencijalu. U hidraulici se menja redovno dosipanjem jer curi, i u motoru se naravno menja redovno. U diferencijalu je kod mene neko jako gusto ulje. Kada je hladno sa meraca ne moze da kapne toliko je gusto. Za ovih 14 godina koliko je star u diferencijal je dosuto desetak litara devedesetke.
Dajte neki solidan 552 ako neko zna...Prolazio sam danas kroz Bačince na putu za Šid i vidim na prodaju 892 sa ravnim mostom ako nekog zanima, stoji na ulici sa metlom zabodenom u tegove
Prolazio sam danas kroz Bačince na putu za Šid i vidim na prodaju 892 sa ravnim mostom ako nekog zanima, stoji na ulici sa metlom zabodenom u tegove