UnIvErSaL774
Član
Malo je bio nizi napred, nosio je majevicu 6-orednu u 4. brzoj sa vise od pola gasa krene da skace.
Znači nije to to??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo je bio nizi napred, nosio je majevicu 6-orednu u 4. brzoj sa vise od pola gasa krene da skace.
Ta od 2000e je i bila sa 82.1 no bila je u dobrom stanju.Od 552 moze jeftinije da se nadje.Mislim da je to malo puno para, to je verovatno kabina sa nekog novijeg traktora, mi bi neku kao sto je na onim 82.1
Znači nije to to??
Imas na youtube-u snikam,ukucaj mtz1221 i tupanjceva drljaca 6,6m,pa saberi utiske,to je bilo lane bez duplih tockovaAjde molim te okači sliku i napiši utiske kako ruja radi sa 6,6 m ,nešto mi to mnogo.
Probaj kod Dragana u Curugu 063/827 65 39.Meni su i dalje problem tapacirunzi ispod instrument table za MTZ 1025, kazu da je isto kao i za MTZ 820, ne mogu nigde da ih pronadem pa ako moze pomoc.Hteo bih da stavim siroku kabinu na rusa 82 stari tip, pa me interesuje da li je to neko radio koliko je to posla i uzgred da li neko zna ko prodaje te siroke kabine, naravno polovne?
Hvala
Ta od 2000e je i bila sa 82.1 no bila je u dobrom stanju.Od 552 moze jeftinije da se nadje.
16.03 imas u Starcevu licitaciju i izmedju ostalog ima i 2 kabine od 552.Detalje bas neznam jer me nije puno interesovalo pa se nisam raspitivao.
Ima i drugih delova za ruse ako nekog interesuje.
Druže sada sam gledao ovaj snimakImas na youtube-u snikam,ukucaj mtz1221 i tupanjceva drljaca 6,6m,pa saberi utiske,to je bilo lane bez duplih tockova
- - - - - - - - - -
Slikacu vam sutra kad namontiram....
Jel kupovao ko skoro od vas gume za sovjeta 15.5/38?
Posto,gde....
Neki pazar treba da padne,e sad kakav.Jel to pao pazar? Neznam trenutne cene, ali mi uvek kupujemo u Rumi kod Galeta
Ima ih i mitas.Gume 15,5 38 se mogu naci samo volture ili belshina, nema treće koliko sam upucen. Ruma ih neproizvodi.