@ mucobieno znas li kolko ceni tog 892?
Ne, nisam pitao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@ mucobieno znas li kolko ceni tog 892?
Mora li setvospremač kojeg će vući 82.1 imati na sebi točkove ili ne?Ako ne mora na kojem principu se određuje dubina?
imas ispod sedista ispod kabine jednu klapnu koju u oranje gurnes u smeru prema desnim vratima a u setvospremiranje je vratis u zazor,kod klipa se nalazi,to je plivajuci i fino podesavanje...ne trebaju ti tockovi jer imas pozicioni hidraulik.Mora li setvospremač kojeg će vući 82.1 imati na sebi točkove ili ne?Ako ne mora na kojem principu se određuje dubina?
Imam 892.2 2004 godiste i kada kipam prikolicu kipam ruckom skroz desno tj prvom do vrata i kada je povucem ka sebi tj dole dize prikolicu a kada hocu da je spustim gurnem rucicu ka staklu ona propada tj nema nikakvog otpora a ni nespusta prikolicu dole pa me interesuje sta to moze biti?
Mora li setvospremač kojeg će vući 82.1 imati na sebi točkove ili ne?Ako ne mora na kojem principu se određuje dubina?
Traktor je u Kukujevcima, a ne Bačincima. U tom selu i ja zivim, mogli ste na pivo svratiti. Taj traktor je inace jednom prevrnut, pogurala ga kamionka, i na oko nije nesto extra lep, dosta lose je odrzavan, ali nije puno radio.
Kanda ćeš se ti polako otarasiti kinezaJa sam danas radio sa točkovima na spremaču.Ovo mi je ujedno prvi put da sa novim 82.1 radim setvospremiranje.Mogu reći da me je rus pozitivno iznenadio.
Sracunaj prema jacini masine i sirini spremaca...90ks-4 metra,81 ks-3.4 metra...npr kod mene 105 ks vuce 4 metra,i po brzini parira traktoru 160 ks sa 6.6 metara.inace prvi prohod ide do 9 km po oranom i do 11 km po podrivanom.Evo danas je radnik vukao 4m Satex sa YTO904 a ja sa rusom 3,4m.Taj satex je kud i kamo ozbiljniji spremač od ovog proširenog imt koji sam ja sa rusom vukao.Ja sam radio od 10-11km/h ,a on sa YTO nije prelazio 10km/h.Moram priznati da gde je on prolazio bolje je ispeglano jer ipak ima one velike duple rotore.Po mojoj računici uradili smo potpuno iste površine.Oba traktora su jutros bila puna do čepa.Ujutru ću ih puniti i videti koji je potrošio više.Ne mogu meriti tačno jer nemam brojčanik na pumpi ali mogu meriti vremenski pa videti grubu razliku.