MTZ Belarus

Ivice , steta sto je Paorov. A mogao je biti ,,tvoj".:haha:

Pošto je menjač sofisticirani sinhronizovani onda mogu da održim predavanje jer slabo poznajem menjače ne sinhronizovane odnosno sa pomerljivim zupčanicima.:osmeh:

Kako podmazati druk lezaj???? Spremam moj 820 za pred setvenu pripremu dosta toga sam uradio ali sad procitah da se moze i druk lezaj podmazati ali kako??? ima li neko neku sliku ili slicno???

Pored pedale kvacila sa spoljne strane menjaca imas jedan sraf odnosno cetvrtastu maticu kljuc 22,odvrnes i baterijskom lampom usijas mazalicu,treba mazalica sa krutom vezom mada ja podmazem i sa obicnim samo dva tri puta pritisnuti ne vise da se ne zamasti lamela.

Ćiro na zvonu ispod kabine sa desne strane (gledano ispred traktora) imaš šraf (čep) sa čestvrtastom glavom (22 ključ mislim) odvrneš i videćeš unutra mazalicu koju namažeš par druka i to je to.

Ima bržih.:osmeh:

Pored pedale kvacila sa spoljne strane menjaca imas jedan sraf odnosno cetvrtastu maticu kljuc 22,odvrnes i baterijskom lampom usijas mazalicu,treba mazalica sa krutom vezom mada ja podmazem i sa obicnim samo dva tri puta pritisnuti ne vise da se ne zamasti lamela.

Hvala ti nisam znao za to,znam da na Rakovici ima spolja mazalica na 820 sa to potrazio ali nisam nasao pa sam mislio da nema.. Hvala jos jednom... :ppozdrav:

- - - - - - - - - -

treba da se pumpa dok ne procuri negde:osmeh:

Ma znam ja da mene moj zemo zafrkava... :osmeh:

- - - - - - - - - -

Ne moj zajebavati da covek napravi vecu stetu nego korist!!!Ciro pazi sta radis samo kako sam rekao!

Samo dva puta kao i na ostalim traktorima... :ppozdrav:

Nazad
Vrh