MTZ Belarus

Koji bi radni zahvat freze bio odgovatrajući za MTZ 820.

Sad ce vlasnik Belarusa da dobije otstetu za autorska prava.... :haha::haha: Savet-izbegavaj slike sa ovog foruma... :ppozdrav:

Koji bi radni zahvat freze bio odgovatrajući za MTZ 820.

2-2,5m, zavisno i od same freze, neke su lakše za pogoniti, neke opet dosta teže. Inače, jel mislis na frezu (horizontalno vratilo sa noževima) ili roto-drljaču (vertikalna vratila sa klinima ili noževima) ili roto-tiler (horizontalno vratilo sa klinima)?Često se desi da ljuti pomiješaju te priključne mašine.

Netreba meni već čoveku kojije kupio moj 820, pa da mu pomognem u odabiru. Iače čim vreme dozvoli sledi mu oranje i priprema za sadnju krompira.

Pozdrav. Imam pitanje za vlasnike mtz1221, kolika je bila potrosnja jesenas u oranju? Odgovori mogu i preko privatne. Hvala unapred.

Poslednja izmena:
NA 82.1 stabilizatorski lanci(oračice,ćurke...) su mi sa unutrašnje strane podiznih poluga.Video sam da na nekim rusima ti lanci stoje spolja tj. od poluga ka točkovima.Ima li koga da je radio te ploče gde se kače lanci ili da je kupio?Gledao sam ja odozdo i ima dve rupe gde bi se na trubi mogla zašrafiti.I slika bi bila od pomoći.

Skoro gotov !
Samo za gosn Panonstibove oci !!!
20130301125555.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
20130301125614.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

NA 82.1 stabilizatorski lanci(oračice,ćurke...) su mi sa unutrašnje strane podiznih poluga.Video sam da na nekim rusima ti lanci stoje spolja tj. od poluga ka točkovima.Ima li koga da je radio te ploče gde se kače lanci ili da je kupio?Gledao sam ja odozdo i ima dve rupe gde bi se na trubi mogla zašrafiti.I slika bi bila od pomoći.

pa sto bi menjao,ovako ti je bolje,izmedju poluga i tocka je prazno..

@ diklofen Trebaju ti te konzole, koje se zasrafe za trubu s donje strane, a za njih idu lanci. Te konnzole(tako ih vecina zove) ima u agropanonci, oko 3-4000 komad, ima leva i desna, mozda po vasarima ima i jeftinije.

Nazad
Vrh