Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a da se mi ipak vratimo temi?
Koji bi radni zahvat freze bio odgovatrajući za MTZ 820.
Mico sta ceti freza?Mislim na frezu sa noževima.
ja sam pozajmio imt 150cm sa tom se igra po meni do 200cm bez problema preko toga mislim dace se muciti .Netreba meni već čoveku kojije kupio moj 820, pa da mu pomognem u odabiru. Iače čim vreme dozvoli sledi mu oranje i priprema za sadnju krompira.
Da razrešimo dilemu Belorus sa slike je MOJ .Što se tiče autorskih prava, može lova, može.
Da razrešimo dilemu Belorus sa slike je MOJ .Što se tiče autorskih prava, može lova, može.
Pozdrav. Imam pitanje za vlasnike mtz1221, kolika je bila potrosnja jesenas u oranju? Odgovori mogu i preko privatne. Hvala unapred.
NA 82.1 stabilizatorski lanci(oračice,ćurke...) su mi sa unutrašnje strane podiznih poluga.Video sam da na nekim rusima ti lanci stoje spolja tj. od poluga ka točkovima.Ima li koga da je radio te ploče gde se kače lanci ili da je kupio?Gledao sam ja odozdo i ima dve rupe gde bi se na trubi mogla zašrafiti.I slika bi bila od pomoći.