Nije mi praktično i ne sviđa mi se kad ima samo unutrašnje.Eto sam i hteo da čujem da ima da se kupe gotove konzole.Moram do setve to da rešim.Neću ja izbaciti one unutrašnje već hoću da imam na svaku podiznu polugu po dve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pre par dana si pisao da je 920. Sad vidim nalepnicu 820. Koji je onda?Skoro gotov !
Samo za gosn Panonstibove oci !!!
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Bespotrebno trosenje novca...jedino opravdava ako ide donja poteznica,pa ne moze iznutra...Nije mi praktično i ne sviđa mi se kad ima samo unutrašnje.Eto sam i hteo da čujem da ima da se kupe gotove konzole.Moram do setve to da rešim.Neću ja izbaciti one unutrašnje već hoću da imam na svaku podiznu polugu po dve.
Nije mi praktično i ne sviđa mi se kad ima samo unutrašnje.Eto sam i hteo da čujem da ima da se kupe gotove konzole.Moram do setve to da rešim.Neću ja izbaciti one unutrašnje već hoću da imam na svaku podiznu polugu po dve.
Mislim da svi modeli pre EURO LUX serija imaju spanere sa unutrasnje strane , moj traktor je 96. i unutra su. Dobra stvar je zbog blata jer ne kupi izmedju lanca i tocka. Ima na najlonu u Novom Sadu kod onog Ukrainca i 80 evra je par...