MTZ Belarus

Nije mi praktično i ne sviđa mi se kad ima samo unutrašnje.Eto sam i hteo da čujem da ima da se kupe gotove konzole.Moram do setve to da rešim.Neću ja izbaciti one unutrašnje već hoću da imam na svaku podiznu polugu po dve.

stvarno ljudi tolko se prica o delovima a ja se sad setih da pitam dal je ko iso u ugarsku po delove za ruse kolko sam upucen ja u segedinu je bio magacin sa rezervnim delovima tamo je bilo i za dajca ja nisam isao nikad cale je bio jedared al on al ne zna madjarski nista iako je ozenio madjaricu tako da nismo isli

Skoro gotov !
Samo za gosn Panonstibove oci !!!
20130301125555.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
20130301125614.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Pre par dana si pisao da je 920. Sad vidim nalepnicu 820. Koji je onda?

Nije mi praktično i ne sviđa mi se kad ima samo unutrašnje.Eto sam i hteo da čujem da ima da se kupe gotove konzole.Moram do setve to da rešim.Neću ja izbaciti one unutrašnje već hoću da imam na svaku podiznu polugu po dve.
Bespotrebno trosenje novca...jedino opravdava ako ide donja poteznica,pa ne moze iznutra...

treba ti ovo.....
i40nxh.jpg

nije mi jasno sta ce ti dva spanera po poluzi a narocito kako ih mislis povezati,posto na bolcnu sa okom se kaci uzengija spanera i ako je spaner iznutra onda i bolcna ide iznutra na polugi,ako je spolja onda se i bolcna ubacuje spolja,kako mislis na istu bolcnu dva spanera,i kako mislis to naspanovati jer prilikom dizanja gore dole ako pretegnes ima sve da ti popuca posto ima dosta odstupanja u spanovanju,bespotrebno bacas lovu......cak sta vise kad je blatnjava jesen ume tocak da popusti spaner pa se izgubi srednja matica...

Nikako ne mogu da se naviknem da su mi španeri između poluga.Ne stegne mi jabučice na polugama do osigurača već do mašine.Nije na svakoj mašini isto kačenje te stoga negde ni ne može doći kližući po bolcni do same ploče gde je ona zavarena.
Koja je cena dela sa prethodne slike(ne znam kako da ga nazovem).Možda ću moći te postojeće španere prebaciti spolja?

Jos nisam video na Belarusa spanere sa unutrasnje strane... Ali na mom Vladimircu su sa unutrasnje strane i po meni nije lose resenje ni to.. Sto ti kazes da ne vuce poluge ka osiguracu vec unutra jos je i bolje kad lepo naspanujes gotovo da ti netrebaju osiguraci.. (naravno da ih stavljamo svi ali pominjem samo).. Ali ipak svi smo mi navikli da je spaner sa spoljne strane zato te potpunosti razumem... I ja bi prebacio sa spoljne strane...

Pa nisam nasao resenje gde bi ih zakacio do tocka.... To me muci inace bi prebacio i to tako i ostalo,ne smeta mi ali vise volim da su spolja...

Mislim da svi modeli pre EURO LUX serija imaju spanere sa unutrasnje strane , moj traktor je 96. i unutra su. Dobra stvar je zbog blata jer ne kupi izmedju lanca i tocka. Ima na najlonu u Novom Sadu kod onog Ukrainca i 80 evra je par...

bolje kad je sa unutrasnje strane,kod mene na 552 i na 52 sa unutrasnje strane, a na imt 555 sa spoljasnje,i stalno navlaci polugu do osiguraca,i brze iskrivi osigurac,pa lako dolazi do pucanja osiguraca,a na rusevima skoro da ni ne trebaju osiguraci.po mome mnogo bolje sa unutrasnje strane,barem ja nebi nikad premesti sa spoljasnje strane da budu spaneri :ppozdrav:

U dzakovima je SAN. Sto stoji 820 , pa zato sto nema nalepnica za 920. Razlike izmedju ova dva modela su toliko minimalne da ne vidim svrhu da se lomatam sa tom brojkom.

Za sad lepo stoji, a mozda ga i pokrijem. Gledao sam dzakove i svi su dobri. Kvalitetni su dzakovi, kao da su masni i vlaga ne moze u njih.

Pa nije valjda da je poceo i nas kolega Paor???? :sta: Od sad ce izgleda biti obavezna saobracajna sa vidljivim imenom vlasnika kao i registracionih brojeva... :haha:

(sala nadam se da kolega Paor nece da se luti).. :ppozdrav:

Nazad
Vrh