MTZ Belarus

Neko je spomenuo da je od jednog clana sa foruma pa te zato pitam

evo da postavim sliku mog ruje 892 ,kupljen je nov 2008g do sad ima 2140rs
16lz57c.jpg
[/IMG]

Prijatelju ovaj traktor je bio na 3 strani jos davno postavljen,traktor clana bubise evo jos jedne slike istog traktora kao dokaz http://www.google.rs/imgres?q=mtz+8...bnh=186&tbnw=239&start=0&ndsp=15&tx=102&ty=58

Čini mi se da se ovde nezna ČIJA BABA PUŠI LULU A ČIJA MOTA DUVAN a izgleda da i traktore voze ko čije stigne :

20.02.2012. sam u temi YTO lepo napisao:Pusti bre Ivicu taj je traktor video samo u gradskoj čistoći.

daj sta vam je to neki klinac zajebava vec danima pustite ga nek pise, dok ne bude kaznjen za laganje (ako bude)

Nisam ni verovao da ce doci od ovoga na forumu... :haha: Od sad uz svaku sliku masina ili traktora je obavezan i vlasnik pored masine i posle kad se postavi na forum i broj licne karte... :haha::haha::haha:

pa sliku sam pozajmio da bi pokazao koji model rusa imam, i kad radim nikad nenosim mobilni na njivu,pa nisam jos uspeo da ga slikam.
i zivim ovde u nb tu imam i stan i idem na fax a mehanizacija mi je preko dunava u borci kod dede,on tamo tovi junadi a ja obradjujem zemlju

pa sliku sam pozajmio da bi pokazao koji model rusa imam, i kad radim nikad nenosim mobilni na njivu,pa nisam jos uspeo da ga slikam.
i zivim ovde u nb tu imam i stan i idem na fax a mehanizacija mi je preko dunava u borci kod dede,on tamo tovi junadi a ja obradjujem zemlju
Dzoni, sto bolje ne uzmes neku sobu bar u Ns, da ne putujes iz Bgd svaki dan. Lakse bi ti bilo...Imao bi vise vremena da cepas Rusa po Borci. I pozdravi dedu, svaka mu cast, covek u godinama, a putuje svaki dan iz Austrije u Borcu, da na'rani stoku...

Cini mi se da ovaj covek sto je postavio laznu sliku vise nece stavljati nista na sajt poljoinfa,jer i ako stavi morace da sve podatke uslika da se uverimo da je njegovo:haha:

Nazad
Vrh