MTZ Belarus

Nije u pitanju ni brzina. Znam nekoliko ljudi koji rade do 100 jutara zemlje i imali su kineza i 70% ljudi su pokupovali ruseve. Kazu da im se kinez nije pokazao ni blizu kao rus. Ali opet svako ima svoje misljenje i iskustvo.
Izvinjavam se ako sam otisao u :off_topic:

A svi pre YTo-a imali ruseve znam ljude koji posle rusa imaju YTo-a i ništa im se ne kvari ali ne mogu da se priviknu na njega jer su naivni i jako pametni i neće nikog da slušaju kako se vozi nego nagađaju brzine pa posle dimi puno troši a ni u jednom trenutku neće da priznaju da neznaju da ga voze jer ih sramota pa se vrate na rusa umesto da malo traže savet od mlađih al iskusnijih ili snalažljivijih u tome pa posle kad ga prodaju i stigne rus tako slomljeni odgovore dobar je meni i rus tako za utehu da ne kažem (ako nema konja dobar je i magarac).

Izvinjavam se ako sam nekog uvredio al je takva istina ja nemam YTo-a al sam par puta vozio pa posle rusa i velika je razlika.

Attila@ Druze vidis svako ima neko iskustvo i misljenje i o tome ne treba da se raspravljamo. Ja imam rusa i zadovoljan sam sa njim i nemam problema sto se tice kvarova. YTO-a nisam vozio ali samo kazem sta sam video i cuo. Svaki je traktor dobar na svoj nacin samo kad se malo povede racuna o njemu. :osmeh:

evo da postavim sliku mog ruje 892 ,kupljen je nov 2008g do sad ima 2140rs
16lz57c.jpg
[/IMG]

Lep i dobro očuvan traktor a i relativno dobro upošljen jer ja sa mojim 820 pravim nešto više od 200 r.č.

Nemoze se porediti 82.1 sa 804 ili 904. 820, sa ravnim mostom, tu dodju i drugi tegovi, e takav se vec moze porediti sa 804. Ili 892 sa ravnim mostom se moze porediti sa 904-kom. Sve ostalo nevodi nicemu samo da se opet s..e po rusu.

ja imam 804 ove jeseni sam terao i rusa 82.1 ravan most ,nista nemam protiv ruseva ali 804 je mnogo jaci od 82.1 u svemu sto sam ja radio sa njima, jedino nisam tanjirao.

Nazad
Vrh