grunt
Član
Svidja mi se yto,cak razmisljam o novom za koju god ili mahindra 7030,Nije los yto kao sto neki pricaju pratim komentare iskustva i utiske....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije u pitanju ni brzina. Znam nekoliko ljudi koji rade do 100 jutara zemlje i imali su kineza i 70% ljudi su pokupovali ruseve. Kazu da im se kinez nije pokazao ni blizu kao rus. Ali opet svako ima svoje misljenje i iskustvo.
Izvinjavam se ako sam otisao u
Desi se nekad i kvar pa mora bez kvacila da se dotera kuci.Meni se desilo da mi otkine 1 usku na potisnoj ploci koja drzi pipak i odma je izgubio kvacilo.Ko ne zna da može da se šalta bez kvačila ...
Nemoze se porediti 82.1 sa 804 ili 904. 820, sa ravnim mostom, tu dodju i drugi tegovi, e takav se vec moze porediti sa 804. Ili 892 sa ravnim mostom se moze porediti sa 904-kom. Sve ostalo nevodi nicemu samo da se opet s..e po rusu.
Od kada se proizvodi 82.1 ravan most?ja imam 804 ove jeseni sam terao i rusa 82.1 ravan most ,nista nemam protiv ruseva ali 804 je mnogo jaci od 82.1 u svemu sto sam ja radio sa njima, jedino nisam tanjirao.
Od kada se proizvodi 82.1 ravan most?
Nije mi bila namera da serem ali ni da hvalim nešto što nije za hvalu.
Za takve reci smo nekad bili kaznjavani na ovom forumuKako podpali vatru Diklofen pa to je cudo jedno
pitam se cemu sluze zatamljena stakla na ovom rusu?mozda nema klimu pa da mu sunce ne greje previse kabinu