MTZ Belarus

aaaqvl.jpg
Kako se zove onaj pokretni sredisnji deo?

Ipak kinez ima vece a samim tim i teze tegove napred.. Ja napred imam tegove od 45kg i sumnjam da bi mu pravilo problema taj spremac???... :sta:

pa mislim da nebi mu bilo lako setvospremac je tezak i dugacak sa konsumom od 3.6 kad upadnem u razoricu i malo cimnem ode gore

Jos malo pa 820 nece moci da podigne ni 3m spremac a takav spremac nosim sa Vladimirca gde hocete.. I to ne IMT nego neki strani dosta tezi.. Ko neveruje nek dodje da vidi.. :osmeh:

Nemoze se porediti 82.1 sa 804 ili 904. 820, sa ravnim mostom, tu dodju i drugi tegovi, e takav se vec moze porediti sa 804. Ili 892 sa ravnim mostom se moze porediti sa 904-kom. Sve ostalo nevodi nicemu samo da se opet s..e po rusu.

Ima 90 ks ali je po specifikaciji teži vrlo malo od MTZ 82.1.Očigledno je raspored težine bolji.
Ja mislim da ruse sa ravanim mostom taj spremac ne moze podici ni malko. On ima i vece togove napred od od standarda vece gume, i tezi je sigurno za 500kg minimalo. Tako da nevredi porediti Kineza od 90KS i rusa 82.1 nije pravdeno i nije ravnomerno. :osmeh::ppozdrav:

Ma kakav pritisak nema potrebe za tim,ali jako zanimljivo!Ne znam sto ga je uopste kupio novog sto nije uzeo jos jednog yto,eto ujedno i pitanje kolegi Diklofen?Sta te je nateralo da kupis novog rusa kad si za te pare i jos malo da dodas kupis yto onaj od 80ks?

Ma kakav pritisak nema potrebe za tim,ali jako zanimljivo!Ne znam sto ga je uopste kupio novog sto nije uzeo jos jednog yto,eto ujedno i pitanje kolegi Diklofen?Sta te je nateralo da kupis novog rusa kad si za te pare i jos malo da dodas kupis yto onaj od 80ks?

Vec sam postavio to pitanje u temi YTO...

Nije u pitanju ni brzina. Znam nekoliko ljudi koji rade do 100 jutara zemlje i imali su kineza i 70% ljudi su pokupovali ruseve. Kazu da im se kinez nije pokazao ni blizu kao rus. Ali opet svako ima svoje misljenje i iskustvo.
Izvinjavam se ako sam otisao u :off_topic:

Nazad
Vrh