Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa te valjda normalne koji su sa traktorom i došli.Ma neće on to ni nositi ni vući.Njemu je napravljen jedan lep od 3.4m.Nego eto tek da se zna da je kinez malko ozbiljniji po tom pitanju.Imas male tegove napred???
Ima 90 ks ali je po specifikaciji teži vrlo malo od MTZ 82.1.Očigledno je raspored težine bolji.Diklofen@ koliko tvoj kinez ima KS?
Ja mislim da ruse sa ravanim mostom taj spremac ne moze podici ni malko. On ima i vece togove napred od od standarda vece gume, i tezi je sigurno za 500kg minimalo. Tako da nevredi porediti Kineza od 90KS i rusa 82.1 nije pravdeno i nije ravnomerno.Ima 90 ks ali je po specifikaciji teži vrlo malo od MTZ 82.1.Očigledno je raspored težine bolji.
Ma kakav pritisak nema potrebe za tim,ali jako zanimljivo!Ne znam sto ga je uopste kupio novog sto nije uzeo jos jednog yto,eto ujedno i pitanje kolegi Diklofen?Sta te je nateralo da kupis novog rusa kad si za te pare i jos malo da dodas kupis yto onaj od 80ks?