Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lako je njemu kad je ravnica.Pitao bih ga ja da dodje kod mene gde u sumama koza pase pod rucnom!Koje šlape zadnje ima..
Ovaj pravi naknadno stalne tragove?http://youtu.be/EBGmf3KrvhA
Neko je pre neki dan napisa da sa mtz 820 sa ravnim mostom ne moze da se obavlja medjuredna kultivacija obradite paznju na tockove na ovom belorusu
Moj ima oko 4600 sati i ima pritisak na leru na radnoj temp, 2,5 bar a na punom gasu oko 4baraKoliko treba da je normalan radan pritisak na 82-ki ako je motor nov, kad je radna temperatura i traktor u radu.
Kod mene tako isto poceo da curi na izduvnoj grani kada radi dugo na leru krenem da ga rascerupam skinem granu izduvnu,reko ajde da proverim dizne a ono jedna skoro curi zamenuo samo tu jednu diznu i curenje prestalo.Moj savet ostavi ga da radi jedno pola sata na leru onda neka neko da naglo gas ako baci plavi dim onda je ili ulje ili nafta, kada gori ulje drugacije mirise od dima kada gori nafta iako su oba plavaa....vidis...ali ja mislim da su meni to orginalni. pa ja to nisam dirao. ali ako je tako kao sto ti kazes. sta bi onda trebao da uradim ?