MTZ Belarus

uzmes male da se posluzis a velike i dalje trazis kad nadjes male prodas

Mozes kupiti male tegove i uraditi nosac da budu dubli... Samo sto ti tad trebaju 20 tega ali i to mozes kupiti za 200 nesto eura.. Video sam par traktora kako napred imaju uradjene drzace za dupli red tegova.. Mislim da sam negde video i fabricki tako reseno...

MTZ-82 .eto imas 4 kom u bosni u prodavnici naruci jos 6 skupice oni to brzo rusi se dobro prodaju

pozdrav..ima rusa 892, to je model sa turbom, 2008 god, i 2660 rc i pocinje da mi curi ulje na izduvnoj grani . da li neko zna sta bi to moglo da bude? hvala

pa pored srafova. nisam danas slikao zaboravio sam ali sutra cu slikati.. da li je moguce da mi je otisao turbo? pa da prpousta ulje. jer gore na izduvu nema

Pa ja te drugi put ne bih ni pitao ,a da si mi prvi put dao ovakav odgovor.

Jer se na mene odnosi ili gresim??? :sta:

- - - - - - - - - -

pa pored srafova. nisam danas slikao zaboravio sam ali sutra cu slikati.. da li je moguce da mi je otisao turbo? pa da prpousta ulje. jer gore na izduvu nema

100% nije nista otislo nego pusta ulje pored brezona koji se uvijaju u glavu nije to neki problem malo srafanja i reseno...

ma to se odnosi na ruju 82

- - - - - - - - - -

aha...probacu to sutra da uradim...ali to sam radio pre par meseci...i onda je prestalo da curi. ali na 200 rc sam menjao ulje i dosipao sam oko 5 do 6 litara ulja na jedno menjanje.

Jednom sam imao problema isto tako na jednom IMT 539 curilo je ulje na tim brezonima i drugar dosao kod neme odvili smo brezone i koliko se secam sa onim crvenim silikonom umazali navoj vratili to na mesto zategli i curenje se vise nije desilo do sad.. Za ubuduce neznam..

Od zamene do zamene ti otislo 6l ulja??? Pa koje ulje si sipao???

Nazad
Vrh