miroslav78
Član
da tako nesto. pa sipam ono BISON ulje... nesipam neke jeftina bas ulja a ne i neka preskupa.
dobro probacu i ja sa silikonom.. hvala
dobro probacu i ja sa silikonom.. hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šrafovi koji drže izduvnu granu moraju biti originalni, tj određene dužine, kada se greškom stavi malo duži šraf, on probije glavu do uljanih kanala i odatle curi ulje....pa pored srafova. nisam danas slikao zaboravio sam ali sutra cu slikati.. da li je moguce da mi je otisao turbo? pa da prpousta ulje. jer gore na izduvu nema
Šrafovi koji drže izduvnu granu moraju biti originalni, tj određene dužine, kada se greškom stavi malo duži šraf, on probije glavu do uljanih kanala i odatle curi ulje....
Nisi pitao sta te zanima,ima dvosmernu,znaci mozes kao na starim rusima da izdizes ceo traktor sa tockovima,dok na monobloku ne moze.Moze li neko da mi pojasni neke stvari oko hidraulike na 1025, gledao sam nesto njegove kataloge i ne mogu da skontam ona podesavanja ispod kabine i ucinilo mi se po klipu da on moze da ima dvosmernu hidrauliku.
da podesis rucice na polozaje rada koji to omogucuje...imate u katalogu sve objasnjeno.A sta bih ja trebalo da uradim na traktoru da gura na dole, kod mene to uopste ne funkcionise.
Noviji traktori imaju pritisak na dole 200 kg, dok oni stariji mogu hidraulikom podici ceo zadnji deo traktora.