MTZ Belarus

to nikad ne ide na otpad to se krade po narudzbini i odmah predaje kupcu.makar je tako kod nas

ove od 20kg mozes naci u rumi 100-120e,a ove od 45 tesko da ima na vasaru.samo po porudzbini :haha:

pa sigurno moze naci kodnas u selu ukrali traktor sa plugom i plug su sakrili u na salas u bunar su spustili a traktor su oterali u banat

UFF ja nisam lepo procitao da covek trazi tegove od 45kg.. To jos nisam video da neko prodaje... Ne mislim da nema ali ja nisam video...

Bolje da ne pocinjem kako se kod nas krade jer ce trebati posebna tema.... :haha:

Kod mene u selu coveku se pokvari traktor blizu kuce i covek ode kuci dovede nekog velikog dzukca i sveze za traktor... Kad ono sutradan nema dzukca!!! Izvuko glavu i pobegao.. Ja sam umro od smeha.... :haha:

pa svugde kradu sve zivo sto moze pomeriti nestane a sad na primer na tegovima nema brojeva kao na motoru i ako nadjem tegove kako mogu dokazati su moje nikako jer su fabricki crni kao i na ostalim belarusima 820

Bolje da ne pocinjem kako se kod nas krade jer ce trebati posebna tema.... :haha:

Kod mene u selu coveku se pokvari traktor blizu kuce i covek ode kuci dovede nekog velikog dzukca i sveze za traktor... Kad ono sutradan nema dzukca!!! Izvuko glavu i pobegao.. Ja sam umro od smeha.... :haha:
mozda je otero lopova

pa ako tako tesko naci velike ondak treba da kupim male pa videcu jos na par mesta ali sam pisao ako mozda neko zna nek napise.

Nazad
Vrh