MTZ Belarus

ja radim sa 952 consun 3,6 bez problema a razmisljo sam da uzmem manj mislijo sam da ce biti tesko mu za ove jace masine moze sigurno od 4,1

Po meni neka okvirna pravila postoje ali da su striktna nisu .Neko želi da mu traktor vuče lagano i da ide dosta brzo i da pri tom nema dima ni trunke a da još ima rezerve na gasu .Možda bi mogao vući ladno pola metra šire ali bi išao dve brzine manje i malo bi mu bilo teže itd. Neko hoće tako.Puno zavisi od zemljišta kojim raspolažete .

Ciro ti ces jos malo imati raketu a ne traktor kako ga budzis:haha:malo ga deri po gasu nemoj ga samo sminkati da se ne ulenji.Mlogo ga volis kolko vidim?

Traktori mi se ulenjili nacisto!!!! Evo vec mesecima ne izlaze iz garaze sem Vladimirca on najvredniji.. Ovi ostali odbijaju da rade!! :haha: Sala..
Pa sve moje traktore volim naravno 820 posebno... :osmeh:

- - - - - - - - - -

Koj Belarus (mislim koj model) nosi ovaj motor??? Prvi put vidim sa elektronikom???:sta:

3P7d.jpg

VXWP2.jpg

Mislim da je u pitanju 820.4 common rail. Radjen za zapadnu evropu. Ovo je moja predpostavka , a ako neko od kolega zna tacno neka kaze , covek se uci dok je ziv...

pa to je trazena roba ja sam svoje skino ali kada su mi cige upale u dvoriste i u njih se zagledali odma sam ih stavijo inace zavrsili bi negdje na otpadu

tu u okolini svaki otpad sam pregledao nigde tragova od nasi tegova a u subotu nismo bili kuci i eto neko maznuo.

Nazad
Vrh