MTZ Belarus

Nema original. Otkako je izasao novi zakon o saobracaju nemogu da prodaju traktore bez rotacije. Oni stavljaju Helu sto je i po meni najvalitetnija rotacija.

Ali gde se stavlja??? Mislim na kom mestu??? Video sam ima i drzac i sve pa bi hteo da to odradim orginal... Hvala.. :ppozdrav:

Ja u novoj klasičnoj 820 nisam video nikakvo gramer sedište.Kad sam bio da uzmem predračun za moj jedan pored drugog su stajali 82.1 i 820 standard.Lepo sam pitao da mi na licu mesta pokažu razliku i eto naveo sam šta je.Samo bočni limovi haube i desne stepenice.Nek me demantuje neko ko je kupio skoro nov 820 ali standard ,a ne eurolux ili ostala čuda.

Poslednja izmena:
Ja u novoj klasičnoj 820 nisam video nikakvo gramer sedište.Kad sam bio da uzmem predračun za moj jedan pored drugog su stajali 82.1 i 820 standard.Lepo sam pitao da mi na licu mesta pokažu razliku i eto naveo sam šta je.Samo bočni limovi haube i desne stepenice.Nek me demantuje neko ko je kupio skoro nov 820 ali standard ,a ne eurolux ili ostala čuda.
bas tako,i ja sam imao nedoumicu i kada sam video na licu mesta da su potpuno isti traktori sem stepenica i bocnih limova a razlika je bila skoro 800evra uzeo sam jeftiniji,dosta ljudi ne zna da je u pitanju samo spoljasnji dekor u vidu limova koje vecina kasnije skine i stepenica kojima se skoro niko ne penje zbog palica koje se nalaze na toj strani..motor na 82.1,820,820 ravan most je potpuno isti...82.1 ima isto izlaze za prednju kasiku kao i ostali modeli i tegove zadnjih tockova takodje,a te ojacane sasije i grameri su cisto uzimanje para..

Pitao sam oni ga cene 1000 e ako je kompletan ,a ono sve doplacujes do pune cene kao da ga kupujes normalno,Samo tvoju ideju pdrzavam ali nas niko ne smatra ozbiljno , jel na ovom primeru dosli bi do udobnijih traktora, al njih mrze to darade.Kao sve ostale domace mehanizacije sa malo para dolazis do savremenijih alatki i svi zadovoljni al to nebiva kodnas.

Poslednja izmena:
Pogledaj ovde kako su pojedini clanovi napravili. Ima stvarno dobrih ideja. http://poljoinfo.com/showthread.php?939-ROTACIONA-svetla-na-poljoprivrednim-masinama!!!/page11
Ja sam stavio magnetne pe nisam imao nikakvih problema sa montazama. Kako to da jos nemas rotaciju, kod mene bi te milicija skebala odma prvi dan.

Pa i mene ce da skembaju uskoro zato i moram sto pre da stavim rotaciju... Na ostalim traktorima imam ali na 820 jos nisam stavio...

Drustvo sutra treba da narucim spremac za traktor 1025.3...resio sam da uzmem consum-ov...ali nikako da se odlucimo za dimenziju...Cale kaze 3.6m,a ja sam nekako ubedjen da smemo slobono uzeti 4,1m pa za zanimaju vasa iskustva...Mislim da je bolje da pitam ovde nego u temi spremaci...gde sam vec dobijao razlicite odgovore...A ovde verovatno ima nekog i sa licnim iskustvom...

sa onim od 3,6 u svim situacijama i na dubini kojoj oćeš možeš da radiš a vjerovatno i dosta brže nego sa onim 4,1 tako da ti dođe na isto

Nazad
Vrh