MTZ Belarus

Hvala na odgovoru. E sad jos jedno pitanje koje se verovatno ponavlja. Razlike izmedju 82.1 i 820 koliko vidim motori su isti??

Razilka je u zastitnim limovima na motoru,desnih stepenica,izvoda za prednji utovarivac (cini mi se) i u gumama.. A veliki tegovi,ojacana sasija,gramer sediste i drugacije poluge je na Eurolux modelima... :ppozdrav:

E sad neznam koliko je tacna tvrdanja koju sam cuo da su Eurolux Belarusi mnogo kvalitetniji od ostalih modela... (mislim na 820-920).. Koliko je to tacno???

- - - - - - - - - -

Za to postoje adaptacije a što se tiče uskih guma ima ih svakako samo treba naći odgovarajuće felne.

Orginal uske gume za ravan most koliko se secam nema???? :sta:

E sad neznam koliko je tacna tvrdanja koju sam cuo da su Eurolux Belarusi mnogo kvalitetniji od ostalih modela... (mislim na 820-920).. Koliko je to tacno???

- - - - - - - - - -

Orginal uske gume za ravan most koliko se secam nema???? :sta:

ima. Prednje od 577 se mogu stviti, zatim mogu se kupiti uske od pronara pa prepraviti srce sa 8 na 6 rupa ili treca verzija je prednje gume od torpeda uzeti.

Donja poteznica i tegovi zadnjih točkova sada se dobijaju i u standardnoj varijanti 82.1.Takođe su sedište i stabilizatorski lanci isti.

ima. Prednje od 577 se mogu stviti, zatim mogu se kupiti uske od pronara pa prepraviti srce sa 8 na 6 rupa ili treca verzija je prednje gume od torpeda uzeti.

Naravno sve se moze kad se hoce.. ALi da li ima orginal uske gume za njega???

- - - - - - - - - -

Donja poteznica i tegovi zadnjih točkova sada se dobijaju i u standardnoj varijanti 82.1.Takođe su sedište i stabilizatorski lanci isti.

Nisam vidjao Gramer sedista u 82.1 ima u selu nekoliko 82.1 i ni jedan sa gramerom.. Mada ni u novim sad 820 vise ne ugradjuju orginal gramer kao sto je bio slucaj sa mojim iz 2003 god... :ppozdrav:

Da li neko zna koliko kostaju tegovi za zadnje tockove za 820??? I da li ima da se kupe novi ili ako neko ima polovne koliko ih ceni.. (Drug me je zamolio da se raspitam mozda neko zna).. :ppozdrav:

Da li ima da se kupi orginal rotaciono svetlo za mog 820 jer on fabricki nema rotaciju a vidim na novim da ima.. Pa ako neko ima sliku da vidim na koje mesto se rotacija montira i da li ima na mom ostavljeno mesto gde se srafi taj drzac rotacije???

Nazad
Vrh