pocerina
Član
ZAr nema razlike u tegovima, polugama i hidraulici ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za to postoje adaptacije a što se tiče uskih guma ima ih svakako samo treba naći odgovarajuće felne.Ne moze sa ravnim mostom 99% a za njega nema uskih guma... Zato je za medjurednu odradu bolji sa grbavim mostom...
Hvala na odgovoru. E sad jos jedno pitanje koje se verovatno ponavlja. Razlike izmedju 82.1 i 820 koliko vidim motori su isti??
82.1- remontovani traktoriHvala na odgovoru. E sad jos jedno pitanje koje se verovatno ponavlja. Razlike izmedju 82.1 i 820 koliko vidim motori su isti??
Za to postoje adaptacije a što se tiče uskih guma ima ih svakako samo treba naći odgovarajuće felne.
E sad neznam koliko je tacna tvrdanja koju sam cuo da su Eurolux Belarusi mnogo kvalitetniji od ostalih modela... (mislim na 820-920).. Koliko je to tacno???
- - - - - - - - - -
Orginal uske gume za ravan most koliko se secam nema????
Razlike su: desne stepenice, stabilizatorski lanci, poklopci motora, sedište, donja poteznica, na nekim modelima i tegovi zadnjih točkova...Hvala na odgovoru. E sad jos jedno pitanje koje se verovatno ponavlja. Razlike izmedju 82.1 i 820 koliko vidim motori su isti??
odkle ti to prijatelju82.1- remontovani traktori
820- novi traktori
ima. Prednje od 577 se mogu stviti, zatim mogu se kupiti uske od pronara pa prepraviti srce sa 8 na 6 rupa ili treca verzija je prednje gume od torpeda uzeti.
Donja poteznica i tegovi zadnjih točkova sada se dobijaju i u standardnoj varijanti 82.1.Takođe su sedište i stabilizatorski lanci isti.
Onda više ne vidim poentu davanja skoro 1000 eura više za malo lima i tri stepenice.Donja poteznica i tegovi zadnjih točkova sada se dobijaju i u standardnoj varijanti 82.1.Takođe su sedište i stabilizatorski lanci isti.
Bilo je polovnih u Rumi na vašaru a za cenu nisam pitao.
Nisam napisao nista novo.odkle ti to prijatelju
Ja kupio pre 10tak dana 13.6/38 sa felnama i unutrasnjim gumama,spoljne skoro nove,sve u paketu 530e.