MTZ Belarus

stariji modeli 82 imaju na cevi koja ide na hladnjak ulje saraf za ispustanje ulja,na novijima to koliko znam nema tako da ako hoces da ispustis ulje iz hladnjaka moras da skines kratko crevo donje na hladnjaku,malo se umusas al nije strasno

Hvala puno,nije meni problem da se umusim svaki dan sam sav umazan od ulja... Stalno se nesto cacka... :ppozdrav:

Uf samo da uocim neki kvar odmah se to otklanja ili ako uocim neku necistocu odmah se to pere (momentalno).. :osmeh:

stariji modeli 82 imaju na cevi koja ide na hladnjak ulje saraf za ispustanje ulja,na novijima to koliko znam nema tako da ako hoces da ispustis ulje iz hladnjaka moras da skines kratko crevo donje na hladnjaku,malo se umusas al nije strasno
I posto cevi na hladnjaku idu vertikalno gore dole moras da duvas kompresorom da izadje svo ulje. :ppozdrav:

Koji je ovo model zetora :sta: a za cenu prodaje svakamu cast

Mlađi sin luduje za rusima a za utehu na motoru je rađena generalna sa češkim delovima.Misliš li da je mnogo ili malp.Imao sam ovde jednog za 4000 ali sve 4 gume ćelave,

Ima spoljne i unutrašnje tegove,zadnje,kardan koji ima bolcnu koju ubaciš ako ti treba prednja vuča,akumulator pod garancijom,vlasnik izuzetno pedantno održavao što mi je potvrdio i mehaničar koji je radio traktor

Odma se i vidi da je redovno održavan.To su traktori daleko jači,izdržljiviji ili jednom rečju bolji nego ovi novi.Jedina mana po meni je ta mala kabina.Kada sam na takvom traktoru bio u prevozu repe za jedan dan sam dva puta bukvalno razbio glavu.

imam ja takvog kad ode menjac 500 evrici delovi a menjac mu je boljka najveca ne svidja mi se uske gume ne znam kolko si visok ako imas 180 i vise cm zaobilazi rupe u sirokom luku ili ce glavom formirati izbocinu na krovu
u svakom slucaju nek te sluzi dobro:ppozdrav:
nego ja moram praviti generalnu pa me interesuje kolko para kosta tao zadovoljstvo nosio bi kod puskasa u kulu
jer zbog nedostatka novaca da kupim novije moram da nastavim zlopacenje s ovim traktorom
(rekao sam sto puta a opet cu "da nadjem ko je konstruisao kabinu zadavio bi ga momentalno"

Pa ja sam visok oko 190cm i imao sam gadne muke sa krovom.Za sedam godina u firmi ni jednom,ali ni jednom na tim rusima nisu dirani menjači.Teralo ih je najmanje 5 ljudi na 1 traktor u periodu od nedelju dana.Nikad nisu žaljeni.

Lepo izgleda cestitam.Sto se tice kabina par stotina eura i montira od novog tipa.Bice za par dana slike kako izgleda stari tip sa novom kabinom,samo da bude gotovo.

gde ima za par stoja neko je tu pisao da nova 4500 kosta a onaj je staru platio cini mi se 550 evr
meto je i sliku a na moj auto bila novija kabina 1800

Polovna od 552 ili 820 moze da se nadje od 350 do 800 zavisi od stanja.Ona sto je SPisarov postavio slike(neznam sad tacno u kojoj temi)placena je 550e,ofarbali su je komplet,razvukli novu instalaciju,menjana stakla i mislim da je oko 800e izasla na kraju kolko mi on rekao.

Nazad
Vrh