MTZ Belarus

Da Vas pitam. Treba mi podatak koliko ukupno ulja staje u MTZ 52 (T-52), valjda je tako oznaka. Trazio sam na forumu, ali nadjoh samo za volan 5l.

Hvala @pankin

A u hidrauliku jel ide posebno ili koristi iz diferencijala? A u prednju vucu ne bi trebalo vise od 7-10l.

Ima kod mene u selu jedna 52, nije u voznom stanju. Nece da pali, gazda ne zna sta je u pitanju, a nece ni da je popravlja, vec tako stoji u garazi.

Nemogu da nađem tapacirunge u kabini ispod volana(instrument table) za model 1025, zvao sam i Agropanonku i Enderića ali ih nemaju.Ako nema novih može i polovni dali neko zna de bi mogao to da rešim.:ppozdrav:

u mjenjač i diferencijal 40 l,u motor kod mene na 82- 11l
Isto ide i u MTZ52.

- - - - - - - - - -

Hvala @pankin

A u hidrauliku jel ide posebno ili koristi iz diferencijala? A u prednju vucu ne bi trebalo vise od 7-10l.

Ima kod mene u selu jedna 52, nije u voznom stanju. Nece da pali, gazda ne zna sta je u pitanju, a nece ni da je popravlja, vec tako stoji u garazi.
Posebno,u hidrauliku sipas ispred kabine u rezervoar sae 30 ili 40 a pozadi sae90.

u 82 zajedno sa hladnjakom definitivno vise od 11 l i manje od 15l izmedju ta dva tako ako pitas zbog kupovine kupi 15 l bice za dosipanje i ako menjas ispusti iz uljnog hladnjaka
bez ispustanja uljnog hladnjaka 10 l

Ima li neko sliku gde se ispusta ulje iz uljnog hladnjaka na 820.. Sad treba da menjam ulje pa da ispustim i odatle.. :ppozdrav:

kod mtz 820 sa limenim karterom ide 10 i po litara ili 11 do max,sa aluminijskim ide nešto više

Ima li neko sliku gde se ispusta ulje iz uljnog hladnjaka na 820.. Sad treba da menjam ulje pa da ispustim i odatle.. :ppozdrav:

stariji modeli 82 imaju na cevi koja ide na hladnjak ulje saraf za ispustanje ulja,na novijima to koliko znam nema tako da ako hoces da ispustis ulje iz hladnjaka moras da skines kratko crevo donje na hladnjaku,malo se umusas al nije strasno

Nazad
Vrh