igordulic
Član
pa ajde ako nije problem,ako ne moracu da rastavljam tapacirunge sve pa da pronadjem gde je.Druze pitacu ja sutra komsiju on ima 1025 sa utovarivacem vec 3 godine zna on verovatno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa ajde ako nije problem,ako ne moracu da rastavljam tapacirunge sve pa da pronadjem gde je.Druze pitacu ja sutra komsiju on ima 1025 sa utovarivacem vec 3 godine zna on verovatno...
Sutra ću postaviti slike.@mica967 kad ce biti slike 1025.
ostalo im gusjenica od t-55 pa da se ne baci
Isto ide i u MTZ52.u mjenjač i diferencijal 40 l,u motor kod mene na 82- 11l
Posebno,u hidrauliku sipas ispred kabine u rezervoar sae 30 ili 40 a pozadi sae90.Hvala @pankin
A u hidrauliku jel ide posebno ili koristi iz diferencijala? A u prednju vucu ne bi trebalo vise od 7-10l.
Ima kod mene u selu jedna 52, nije u voznom stanju. Nece da pali, gazda ne zna sta je u pitanju, a nece ni da je popravlja, vec tako stoji u garazi.
Da 12 potvrdjujem alu karterPreciznije 12 l,sto puta do sad mereno,ali sve jedno to vidi na merac lepo.
Ima li neko sliku gde se ispusta ulje iz uljnog hladnjaka na 820.. Sad treba da menjam ulje pa da ispustim i odatle..