I ja mislim da su ova dva naj manja pun pogodak za neka domacinstva koji hoce da kupe nov traktor do 40-50 konja... Jos da imaju klimu... Ali na njima nije ruski motor,nisam nesto upoznat kakav je taj motr sto se ugradjuje u njih??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moje misljemje ,nemora znaciti da sam u pravu,mislm da su rusi drugacije projektovani od mahindre,rus je projektovan da radi sve i svasta i pod velikm opterecenjima pa normalno da ima i vise sitni kvarova,jel poznato je cega nema to nemoze ni da se pokvari.Nekudim ja mahindru samo iznosim neko svoje misljenje.ja sam pito za rusa manje snage u prodavnici gdje sam uzeo rusa i rekli su mi odma eto ti mahindra biraj posle nekoliko mjeseci kada sam radijo servis pitam servisera za mahindru kakva je samo je reko da od 30 prodani ni jedna reklamacije nije bila a na rusina malo malo pa nesto fali curi itd mada su one tek neko vrijeme na nasem trzistu nemoze se sudit o kvalitetu za jednu godinu ili dvije vrijeme ce pokazat kakva je
To je traktor od clana mica967, nisi ga video da je i u ponudi na forumu?evo jednog povoljnog 820 http://www.polovniautomobili.com/oglas3001755/belarus_820/
Ako nigde ne curi, proveri dali ga imaMoj rus negde ne curi niti je igde mastan.