MTZ Belarus

I ja mislim da su ova dva naj manja pun pogodak za neka domacinstva koji hoce da kupe nov traktor do 40-50 konja... Jos da imaju klimu... Ali na njima nije ruski motor,nisam nesto upoznat kakav je taj motr sto se ugradjuje u njih??

JOs bi trebala da bude dosta jeftinije od 82.1 ali naravno kako stoje stvari ispasce jos skuplja...

ja sam pito za rusa manje snage u prodavnici gdje sam uzeo rusa i rekli su mi odma eto ti mahindra biraj posle nekoliko mjeseci kada sam radijo servis pitam servisera za mahindru kakva je samo je reko da od 30 prodani ni jedna reklamacije nije bila a na rusina malo malo pa nesto fali curi itd mada su one tek neko vrijeme na nasem trzistu nemoze se sudit o kvalitetu za jednu godinu ili dvije vrijeme ce pokazat kakva je
Moje misljemje ,nemora znaciti da sam u pravu,mislm da su rusi drugacije projektovani od mahindre,rus je projektovan da radi sve i svasta i pod velikm opterecenjima pa normalno da ima i vise sitni kvarova,jel poznato je cega nema to nemoze ni da se pokvari.Nekudim ja mahindru samo iznosim neko svoje misljenje.

ne kudim ni ja ali rus je bijo i radijo pre 7-8.god i manje se kvarijo nego ovi novi stavljaju ne kvalitetne dijelove bez kontriole rade proizvodnju dok mahindra je tek dvije godine kod mene na trzistu jos ne ispitan traktor koliko ce dugo da izdrzi bez otvaranja motora mjenjaca itd.

Video sam na nekim modelima Belarusa 920-1025 pored brojeva stoji slovo Y.. Koja je razlika izmedju obicnog Belarusa 920 i tog 920Y ??? A koje su sve razlike izmedju Belarusa 820 i 820Y i Eurolux??? Znam da Eurolux ima velike tegove i ojacanu sasiju.. Koje su jos razlike...?? :sta:

PA na mom 820 nema ta oznaka Y... A koje su jos razlike izmedju obicnog 820 i 820 eurolux???

Ima razlike i u podiznim polugama izmedju obicnih i eurolux modela??? Koje su razlike u polugama??? Izvinjavam se na dosadi... :ppozdrav:

Treba mi pomoc(GDE SE NALAZI VENTIL ZA STELOVANJE NA 1025?),imao sam 820 pa me zezala pumpa,promenio sam je iako nije trbalo,stelovao sam ventil po preporuci forumasa i utovarivac je radio odlicno posle toga,ista stvar je i sada sa 1025 nema zustrinu dizanja,ali ne nadjem ventil na njemu za stelovanje? skidao sam tapacirung gde se nalazilo i na 820 ali je ovde nesto drugacije ? Ako neko ima iskustva molio big ga da stavi sliku pa da i ovde uspem da odradim istu stvar.

Poslednja izmena:
Danasnji posao. Curkalo mi je ulje od hidraulike na kontrolnom staklu pa sam ga prepakovao. Videcemo za koji dan da li je uspelo ili ne.
------------------------
img3496.jpg
---
img3500.jpg

Sustina poruke da se suska da je teko ako te zanima ja sam te sve prepreke zivotne savladao uspjesno ali uz sve navedene teskoce ili mi je zao onih koji nemogu da se nose sa svim nedacama sto zivot nosi.Komentar zalutao ne vrijedja ako ne poznajes osobu, mislim da ne razumijes poruku ,,malo je i zezanja na racun MUSKA ne shvataj bukvalno.

Nazad
Vrh