evo jos koji video oranje belarus 1021View My Video
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima kod nas jedan stariji covek,recimo deda koji je svoj zivot proveo po celoj Srbiji...kada se vratio u selo,i poceo da prica za njihovu zemlju,opisao je ovim recima"to je takva zemlja,da bije malo bolji k.... mogao uzorati"izvinite na off-u,ali covek je sve opisao u jednoj recenici.Pre neki dan kod prijatelja stigao 1021.3,plasticni...zvao me je na cast,pa cemo videti masinu,posto sa ovim modelom nisam imao dodira.Eh ta zemlja oko Sombora...ima li je u Evropi takve?
hehehehe Kad bi to tako bilo.DANAS SAM SE UVJERIO DA SU MTZ TRAKTORI JEDNI OD NAJBOLJIH.prije 8-9 mjeseci zatvorila se trgovina dijelovima za mtz u osijeku danas sam naišao kroz vukovar vidim i oni tamo zatvorili pa sam došao do zaključka da se rusi uopšte ne kvare i da su zato ti trgovci propali
Dal i neko zna zasto se ne uvoze Belarusi manje snage ,recimo od 40 pa do 60 KS sa duplom vučom ? Mislim da bih se prodavali masovno,naročito u RS .
Postoje neke vrste traktora ali nije to-to ipak ove marke imaju tradiciju,majstore,dijelove itd.Dileri sta čekate zar ne osluškujete poljoprivrednike jer uz velike traktore moramo imati i manje traktore.
š t a j e PROBLEM ? molim odgovor ?
pre bi bilo ono drugo,samo neka ima delova i neka su jeftini a za kvarove ćemo lako,šta će reći ljudi sa univerzalima,fiatima,kinezima,izrabljenim strancima u tobože exstra stanju,ma nesmeju i da spomenu kada im se nešto pokvari,a za rusa huka-buka i na kraju ništa,teraj dalje..Ili možda propala zbog previše narudžbi za dijelove.