dragan.kovacev
Član
Ja u 1221 koristim Mabanolovo i sad bi ga trebao zameniti, probacu Mobilovo ne zato sto Mabanol ne valja, nego radi poredjenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako je otisao tako od jednom nacisto??? Ne kritikujem ja ali ipak treba da se vodi racuna jer nekad mozes lakse i jeftinije proci ako uocis na vreme i otklonis to..
Malo sam se kasno ukljucio u temu kocnica,jer sam bio odsutan.I ja sam imao problema na 1025 sa kocnicama.Kuglice sam podmazivao sa WD-om po preporuci servisera ,i kao bilo je dobro ali imao sam iste simptome kao ti.Kada smo rasturili,nasli smo da je propustila gumica od blokade i zamastila diskove.Prvo sam zamenio gumicu,pa odmastio diskove.I sada radi.mozda si vec resio,ali eto da ja da pomognem ako mogu.Potrebna mi je pomoc za 1025, imam problem oko kocnica, rucna radi perfektno, nozna koci samo u jednoj tacki pri dnu gde u momentu zablokira tockove, ali pre toga uopste nema opterecenja na papucicama, to se desava kad nista nije zakaceno, kad nesto nosi ili vuce radi samo rucna, nozne onda nemaju nikakvu funkciju. Probali smo da pritegnemo kocnice onda se greju, zna li neko u cemu je problem.