MTZ Belarus

Slicno je i u mom kraju, kao kod Cire.
Iako si sa svima dobro i sve pomazes, gledaju ljudi da ti napakoste.
Pogotovu ako covek napreduje.

evo jos jedan preprodavac mtz-a do skora je prodavao 820 http://www.polovniautomobili.com/oglas2947580/belarus_920/

Taj traktor je kupio u Bečeju, u Agrolandu, ne znam za koliko ali je cena u oglasu bila 6100e. Ja sam oglas video posle ručka, nazvao i čovek mi kaže da je traktor prodat odmah ujutro nakon izlaska oglasa. I odmah mi je napomenuo da će taj traktor već za dan-dva ponovo biti u oglasima jer ga je kupio trgovac iz Idvora. Ne mogu samo da se setim da li je na slici u prvom oglasu imao tegove, sad vidim da ih nema.

Ja tragam za nekim Belorusom (552 ili 82 sa širokom kabinom) i sad svakodnevno gledam oglase, ali ovaj primer mi je pokazao da je prosto nemoguće kupiti povoljno traktor iz ovakvih oglasa, jer vas trgovci neminovno preteknu. Doduše ja tražim neki jeftiniji, a taj onda mora biti i stariji, pa se nadam da trgovci baš i ne jure za onima iz 90-tih...

Nit je bilo hitno ,niti je imao falinku.Tražio je 13500 a prodao ga po 12150.Mislim da će i ovaj biti ponovo u oglasima u toku sledeće nedelje.

Nit je bilo hitno ,niti je imao falinku.Tražio je 13500 a prodao ga po 12150.Mislim da će i ovaj biti ponovo u oglasima u toku sledeće nedelje.
Upravo sam ja to hteo i reci, da ce taj verovatno i biti ubrzo u oglasima. Obicno posten covek mora malko da razmisli, trgovac to odmah kupi.
Iako je off topic, pre par godina sam gledao traktor kod jednog trgovca, i on se falio da on moze kupiti traktor uvece samo pod sibicu da ga vidi, a vi seljaci samo zakerate i bojite se kad kupujete polovan traktor.
Cena ovog prodatog je vise nego dobra, tako ce i zarada trgovcima biti oko 1000 evra.

Upravo sam ja to hteo i reci, da ce taj verovatno i biti ubrzo u oglasima. Obicno posten covek mora malko da razmisli, trgovac to odmah kupi.
Iako je off topic, pre par godina sam gledao traktor kod jednog trgovca, i on se falio da on moze kupiti traktor uvece samo pod sibicu da ga vidi, a vi seljaci samo zakerate i bojite se kad kupujete polovan traktor.
Cena ovog prodatog je vise nego dobra, tako ce i zarada trgovcima biti oko 1000 evra.
Neboj se da trgovac ne razmisli,seljaku nije bitno dali je to 500-1000€ razlika kupuje ga za sebe ,a trgovac mora dobro da se u kalkulise u cenu da bi zaradio.Prica jedan lokalni trgovac kod nas najvise voli da kupuje polovne traktore kod ljudi kada vidi novog rusa u dvoristu.Hmmm stigla rata kredita pa se on pojavljuje kao dobra vila:haha:

Ja mislim da za bilo koji traktor vazi ,sto veca brzina to lakse pale,znaci 8. ili 9. za rusa,da bi i onom traktoru koji vuce bilo lakse.:osmeh:

Mogu trgovci da kupe i pod sibicu zato sto ga oni nece terati u brazdu ,njima da stoji u dvoristu dok ga neprodaju dobar je a posten covek koji treba preko traktora da na njivi obezbedi zivot svojoj porodici mora dobro da zagleda sta kupuje.

To sam njemu i rekao, a tako i ja mislim. Oni samo gledaju zaradu, i nista drugo. Sto ne znaci da se kod trgovaca ne moze naci i dobra stvar.
Moras sestoro ociju otvoriti kad kupujes, sve pare odvojene od usta mojih i moje dece. Kako se nebi plasio, gledao i sto puta sve prekontrolisao.

Potrebna mi je pomoc za 1025, imam problem oko kocnica, rucna radi perfektno, nozna koci samo u jednoj tacki pri dnu gde u momentu zablokira tockove, ali pre toga uopste nema opterecenja na papucicama, to se desava kad nista nije zakaceno, kad nesto nosi ili vuce radi samo rucna, nozne onda nemaju nikakvu funkciju. Probali smo da pritegnemo kocnice onda se greju, zna li neko u cemu je problem.

potrebna mi je pomoc za 1025, imam problem oko kocnica, rucna radi perfektno, nozna koci samo u jednoj tacki pri dnu gde u momentu zablokira tockove, ali pre toga uopste nema opterecenja na papucicama, to se desava kad nista nije zakaceno, kad nesto nosi ili vuce radi samo rucna, nozne onda nemaju nikakvu funkciju. Probali smo da pritegnemo kocnice onda se greju, zna li neko u cemu je problem.
mora da se skinu tocovi rasture kocnice ociste i zameniti opruge i to je to.

Potrebna mi je pomoc za 1025, imam problem oko kocnica, rucna radi perfektno, nozna koci samo u jednoj tacki pri dnu gde u momentu zablokira tockove, ali pre toga uopste nema opterecenja na papucicama, to se desava kad nista nije zakaceno, kad nesto nosi ili vuce radi samo rucna, nozne onda nemaju nikakvu funkciju. Probali smo da pritegnemo kocnice onda se greju, zna li neko u cemu je problem.
Nidzo-potrebno je da otvoris kocnice,postoji jedna medjuploca izmedju kocionih lamela koja pravi problem,ako nije podmazana po ivicama,hod kojim se krece nije potpun,pa pravi problem,ne vrati se do kraja i greje...sretao sam se i da nije fabricki deo lepo obradjen,pa dovoljno je da ima minimalnu hrapavost-i opet problem...rastavi i celjusti,podmazi kuglice,posto u fabrici ih ne podmazuju,dolaze suve,pa hoce da blokiraju...sa ovim dobijas perfektno kocenje za koje nije potrebno pritiskati pedalu jace od automobilske...i Molim neupucene da ne komentarisu napamet za sta nisu sigurni.

Nazad
Vrh