Sve to što si naveo je manje bitno nego imati sreće pri kupovini.Zapamti ove moje reči jer ćeš uskoro kupiti polovnjaka.Samo polako i dobro gledaj. Kad ne zuris mozes lepu stvar da nadjes i to povoljno, samo treba vremena i da znas sta trazis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve to što si naveo je manje bitno nego imati sreće pri kupovini.Zapamti ove moje reči jer ćeš uskoro kupiti polovnjaka.Samo polako i dobro gledaj. Kad ne zuris mozes lepu stvar da nadjes i to povoljno, samo treba vremena i da znas sta trazis
Sve to što si naveo je manje bitno nego imati sreće pri kupovini.Zapamti ove moje reči jer ćeš uskoro kupiti polovnjaka.
Imam jedno pitanje.. Danas skinuh one poklopce pored motora na moj 820 (da vidim da nije neki pacov ili mis poceo da radi ) I primetim nekoliko kapljica antifriza na onoj slavini (ili sta vec) sto gasi i ukljucuje grejanje u kabini.. Tacno pored onog dela gde izlazi ona poluga sa sajlom... Sad me zanima da li to moze da se rasturi pa da se tu nesto izmenja ili mora nova??? Nije to neka kolicina iscurela kazem 2-3 kaplice se vide da su kapnule ali mozda prilikom voznje pocne vise da pusta ba bi voleo to da sredim sad kad nije sezona...
dotegni malo maticu oko osovinice slavine, i trebalo bi da je resena stvar.
Sto bi ti neko uradio tako nesto, ako znas da se ni sa kim nisi zamerao ?Ma neplasim se ja druze da ce mi ukrasti naftu (nek je uzmu i nek idu bestraga) ali se vise bojim secera ili sta vec... Jer moze da se desi da je berem kukuruz a traktor na kraju njive i neko samo nesto navrne u rezervoar...