kome brate da se zalis,evo samo jedan primer,kad sam uzeo traktor curilo mi ulje na mnogo mesta al sve budalastine(nedotegnuta creva,holenderi...itd)i to sam sam resio,izmedju ostalog curi na prednjem mostu gde se zavrce kardan(i to pored dva semeringa) i nisam hteo namerno da diram dok nedodju na prvi servis 50mtc,kad je dosao(a telefonom sam sve prijavio) promenuo je samo ulje i jedva je pristao uz pritiskanje da dotegne glavu i presteluje ventile(kaze nema potrebe),i to je uradio ofrlje jer za pravo dotezanje glave moraju da se skinu komplet klackalice da se mogu dotegnuti sarafi ispod klavijature,ali on je dotegao samo par sarafa na koje je mogao da stavi kljuc,zbog nekih sarafa bi se trebalo i i cevi visokog pritiska skidati da bi se dotegli,znaci dotegao je oko 8 sarafa i prestelovao ventile(preko ku....a),nije poneo ni gornje zaptivace pa sam to posle morao da menjam sam jer je posle pocelo malo da masti,nabrzaka je to sve zbrljo i poceo da pakuje alat,reku derane a kuda si kreno.....ko ce ocistiti centrifuge motora i menjaca,filter ulja za turbo.......ko ce promenuti semeringe na prednjem mostu,izvadio mi je dva semeringa i dao i rekao, to mozes i sam jer jako zurim....tako da sam posle morao sam da cistim centirfuge.......posle kad sam naisao u AP i rekao to Stevi i Miroslavu reku koji ti je bre onaj majstor,ma kaze on je pod nekom zastitom direktora(neka familija) i moze mu se kako oce,i kome sad da se zalim,direktoru koji je i postavio takav sljam