Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skini zastitni lim oko rucica i videces da rucke imaju 2 matice to jest kontra maticu dotegnes i to je to.Pitao sam i receno mi je da je to normalno za rusa i predlozio da napravim zljeb za rucicu.
@mucobieno
Jel' ovo od monoblok hidraulike? Kod mene je isto ovako,samo nemam tu drugu rucicu.
Malo fali, puno skodi, to i je jedina ralika koja se vidi u kabini.@mucobieno
Jel' ovo od monoblok hidraulike? Kod mene je isto ovako,samo nemam tu drugu rucicu.
meni je promijeno ulje koje sam ja kupijo stelovo ventile i provjerijo glavu pritego.Šta rade na prvom servisu na 82.1(50sati) i koja je sad cena toga?
A pa imam ja našta da se žalim i da tražim da odrade.Na 20sati će da se narade kod mene a kamoli šta će sve biti kad dođu na 50sati.
I sta predlazes Diklofen,kupiti novog belarusa ili ne?A pa imam ja našta da se žalim i da tražim da odrade.Na 20sati će da se narade kod mene a kamoli šta će sve biti kad dođu na 50sati.
Imam predlog koji neznam kako ce uroditi lodom, ali valja probati, sve kvarove prijaviti telefonom, pre izlaska ekipe, i zatim reci da i doslo je vreme da se ulje menja, pa kad dodju imace se na papiru sta treba: Ako dodju samo ulje da zamene, pokupice se i nestati s izgovorima da to tako mora.A pa imam ja našta da se žalim i da tražim da odrade.Na 20sati će da se narade kod mene a kamoli šta će sve biti kad dođu na 50sati.