MTZ Belarus

nema veze kad je kupljen,koje je godiste traktor,daj tu sliku od traktora da vidimo,nesto tu nije uredu.....

- - - - - - - - - -

koliko imas rucica pored sedista za hidrauliku

Dizem i spustam sa rucicom do prozora, a dubinu regulisem sa rucicom do sedista. Granicnik je prebacen sa druge strane, nije kao na slici.

I kod mene se to desava.U stvari kada dignem rucicu gore ,hidroulik dize plug ali i rucica se polako spusta na dole tako kada da kada je posle povucem na gore on jos malo podigne plug

Evo kod mene bas ovako radi kako je Vlada opisao od kada sam ga kupio, stim da je u pocetku rucica isla malo teze, pa sam je malo olabavio da ide lakse kad vec moram da drzim

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]Desava se i ovo covek kaze da sam podigao masinu. Sliku sam ukrao sa drugog foruma izvinjavam se:

neznam sta da vam kazem,ja tih problema nemam a cini mi se ni clan lala,sto niste pitali servisere dok je bio pod garanciju

Kod mene na 1025 ima samo jedna rucica,i to ona do sedista.Druge nema,nije ni bila(kupio sam polovan).Podizem i spustam sa tom koju imam.Dubinu nemam potrebe da regulisem,jer to radim na plugu.Za ostalo mi nije potrebno.E sad,da li je u redu sto tako radim - ne znam. :sta:

Kod mene na 1025 ima samo jedna rucica,i to ona do sedista.Druge nema,nije ni bila(kupio sam polovan).Podizem i spustam sa tom koju imam.Dubinu nemam potrebe da regulisem,jer to radim na plugu.Za ostalo mi nije potrebno.E sad,da li je u redu sto tako radim - ne znam. :sta:

Samo tako i moze, ovde se raspravlja o monoblok hidraulici, koju vas, i moj traktor nemaju.

Nazad
Vrh