MTZ Belarus

Pre 1025(grbavi) sam imao starog 52(1971),10 godina je bio kod mene i nikad sa prednjom vucom nisam imao problema,ima par 82 u selu i nisam cuo da se zale za to.Pri odabiru novog traktora nemogu da kazem gledao sam i razliku u ceni,ali ako je ovaj sistem radio bezprekorno 40-tak godina valjda ces jos neku da izdrzi. Nekazem da je ravan most los,svi to danas tako rade,ali jedan stepenik vise mi nista neznaci(inace mi treba gimnastika):haha:,a podjednako dobro odradjuje posao.Vucem 3 metra consumovu tanjiracu,trobrazni plug(3*35),3.6 spremac.Znam da je razlika i u gumama,ali za sumu grbavi ima manje sanse da nasedne od ravnog.

Pre 1025(grbavi) sam imao starog 52(1971),10 godina je bio kod mene i nikad sa prednjom vucom nisam imao problema,ima par 82 u selu i nisam cuo da se zale za to.Pri odabiru novog traktora nemogu da kazem gledao sam i razliku u ceni,ali ako je ovaj sistem radio bezprekorno 40-tak godina valjda ces jos neku da izdrzi. Nekazem da je ravan most los,svi to danas tako rade,ali jedan stepenik vise mi nista neznaci(inace mi treba gimnastika):haha:,a podjednako dobro odradjuje posao.Vucem 3 metra consumovu tanjiracu,trobrazni plug(3*35),3.6 spremac.Znam da je razlika i u gumama,ali za sumu grbavi ima manje sanse da nasedne od ravnog.

Kako ti se pokazao taj 1025, kakav je sa potrosnjom i kvarovima ?

@worm.Druze ja sam zadovoljan sa njim.Menjao sam lezaj na zadnjem tocku 2 puta,ali sada sam nadam se nasao pravi lezaj,neradi mi sat zbog paljenja kocnica i neradi plovak,ali sve to nije toliko vazno i menjao sam jedan akumulator zbog moje greske.Sa potrosnjom sam zadovoljan.Loz ulje,evro dizel ili obican,on se nebuni.Na oranju sam trosio od 12-17 litara u najgoroj kaljugi i po snegu,i nikad ispod 30 cm.Oni koji imaju i njega i 820 kazu da 820 trosi sa dve brazde na dan oranja kao i ovaj sa tri,ja imam njega i zetora i nemogu da uporedim.Dobio sam i plug gratis uz njega,beloruski, i volim da su mi pune daske.Odrzavanje po vasarima,nije strasno.Imam 2500 rh,gume su dobre inace je 2007.godiste.Novi zapadnjaci su u toj klasi tada bili za oko 16000e skuplji,dobar je i on.Jedino mi smeta sto dok dizem masinu moram da drzim ruku na rucici hidraulika,jer pri pustanju masina se zaustavlja.

dali je neko video ovakvog rusa lep je a?
BIG_0005259061.jpg

@kristal Lepa slika.Za koje li je taj trziste namenjen,jel novija slika?I ja sam mislio da je na svim novijim rusima takav hidraulik.Mozda gresim.Evo vidim da su kolege vec odgovorile.Hvala na obavestenju(dobro da se nisam kladio sa nekim):haha:.

Nije lep i nikada neće biti lep dokle god mu malo kabinu ne modifikuju.Stalno se menjaju haube a kabina uvek ista.Podsećaju me na našu Zastavu(bivšu).

Slucajno nasao pa mi se svideo ima neki datum u donjem desnom uglu ...

ukusi i samari su razliciti:osmeh:

Diklofen tako ti je kod rusa nezavisno stancuju traktore i kabine pa st se pre potrosi moze da prodje 20 godina pada nesto izmene, kad sam kupio traktor 2005 g drugar kad je preveo one seriske brojeve na gumama one sitne utisnute sve gume su proizvod 2000 godiste tako da onekim velikim novinama ja neocekujem u skorasnje vreme.

Nazad
Vrh