MTZ Belarus

zaliven je,imam i svedoke cak su i fotografisani.........a ko nije nema potrebe da piski po leniji(jer "to" North army skuplja za skuter) da slucajno ruja nezapadne,bolje dodjite pa cemo zaliti ko ljudi.......usaglasite vas dvojica termin pa cemo se naci

Šta zaliven, pokisao koliko smo ga zalivali sav se smežurao.

Može jedan savet za jednog mog prijatelja, ima čovek 952 sa oko 2000rh koji duva na iberlauf, kaže čovek da je počeo skoro, trošio mu je u oranju oko pola litre ulja dnevno, inače ima snage i pali normalno. E sad dal to treba dirati, da li vredi menjati karike?

To smo mi imali na IMt-u kad smo sipali ulje sa vašara dimio iberlauf i na auspuhu je jače dimio i trošio ulje. Posle smo uzeli iz prodavnice malo bolji ja mislim Modriča 10-40 i problemi su nestali zamenom ulja. Da nije i on sipao neko nekvalitetno ulje

Može jedan savet za jednog mog prijatelja, ima čovek 952 sa oko 2000rh koji duva na iberlauf, kaže čovek da je počeo skoro, trošio mu je u oranju oko pola litre ulja dnevno, inače ima snage i pali normalno. E sad dal to treba dirati, da li vredi menjati karike?

samo nek on stavi kvalitetno ulje posto je motor turbo,pirkanje na iberlauf nije neko merilo jer dosta novih rusa u startu pirkaju i duvaju,e sad pitanje je kojom snagom duva,da je do motora i da motor trosi nenormalno ulje to se vec vidi na auspuhu ili na sastavu turba i naglavka auspuha gde pocne da masti,s obzirom da je upitanju 2000mtcasova nebi trebalo da je motor upitanju a koliko vidim da pise i da pali normalno

Pitao sam, korišćeno je valvolin 20-50, menjano je pred oranje. Ulje je pakovano u bure - uzeo je čovek celo bure.

Postoji i spera prednjeg mosta na rusu, koja bi trebala da je automacka. U opisu tj na brosuri pise prednji most sa samoblokirajucim diferenicijalom. To bi trebalo da radi kad su tockovi ispravljeni, i u trenutku proklizavanja budu na slicnoj podlozi. Tako meni bar radi na 1025. vuku oba prednja, ali samo kad su ispravljeni, a kad su smotani u jednu od strana
vrti samo jedan.

pa primetio sam da kad su tockovi bas ravno tada kao krenu oba da povuku ravnomerno ali ipak taj sto je na suvo ubrzo i posustane.
takodje sada zadnji put na oranju,dva tri puta primetih kad traktor postigne vrhunac opterecenja a blokada POVUCENA (bolje da napisem pod blokadom)pocinje kao neko jako krljanje (cuje se),cim spustim blokadu zvuk odmah prestane ili zgazim kvacilo,zatim pustim opet,opterecenje isto ali se vise ne cuje.sta to moze biti?

Komsija kupio prosle godine u avgustu 1025 2005.god u dobrom stanju za 16000.Zadovoljan,nikakvih problema nije imao

Moji prijatelji na jucerasnjem oranju.....homoljac892 sa belarusom i Aca sa Zetorom
[video=youtube_share;4HLlJSzC9Uw]http://youtu.be/4HLlJSzC9Uw[/video]

Juce kod nas jedan svercer doterao 892 sa ravnim mostom 2003.godiste navodno u dobrom stanju negde iz Backe i prodao ga za sat vremena kako ga je doterao za 10500e. Dok sam ja cuo za njega da odem cisto da ga pogledam on ode

Eno ti u oglasima Zrenjanincov 892 koji je krajnje redovan i dobar traktor.Idi to pogledaj pa da barem znaš kako se i rus može dobro čuvati i održavati.

kolika je carina da se uveze traktor iz R:Srpske umene komsija dobijo 14000.€ za 82 2011.god sa 250 r.sat a kupac iz Srbije on trazijo 15000.€

Eno ti u oglasima Zrenjanincov 892 koji je krajnje redovan i dobar traktor.Idi to pogledaj pa da barem znaš kako se i rus može dobro čuvati i održavati.

Puno trazi ipak je to rus i nema ravan most (bez ljutnje). Nisam ovoga video sto je prodat ali ako je kompletan i ima solidne gume za tih 10 000 sa ravnim mostom i za onu razliku od 3000 mogu sve da mu promenim i imam nov traktor :osmeh:

- - - - - - - - - -

Saznao sam odakle je ovaj rus. Iz Mihajlova kupljen on, zmajevka i jos jedna manja prikolica. Zna li neko nesto o tom traktoru ili njegovom vlasniku jer je ovo sve otislo za prilicno male pare kako sam cuo ?

Uopste mi nije jasno zasto toliko izbegavate portalni prednji most? Uz redovno održavanje ide to bez problema. Da ne pominjem koliko je traktor univerzalniji sa tim mostom.

Nazad
Vrh