MTZ Belarus

i mene interesuje kao igora gde se moze postaviti T komad na vazdusnom sistemu, meni treba izvod za vazdusnu sirenu.
ako je neko radio neka napise.

mozes i na boci pozadi,izvrne se davac koji pali lampicu i napravi reducir za davac i za ostale potrebe......

- - - - - - - - - -

evo jedna slika(sa istoka) iskljucivo za clana @mucobieno i njegovog najboljeg druga iz adasevaca......(jel sad uredu)

jsemgx.jpg

Male Pijace sta reci, na slici jedan traktor kad zoves drugi traktor i preko telefona u par reci spuste cenu traktora za 2000 i vise evra. Ko zna kakv je realno stanje tih traktora i da li su i oni poceli kao komsije iz juznog Banata

Jeli zna neko kakav je ovaj belarus 462,ima jedan u oglasima uzeo bih ga za neke lakse poslove ali ovo prvi put vidim?pardon moja greska,permutovah brojeve,426 je u pitanju.

Poslednja izmena:
Taj u oglasima je t40 ili 55 i nije takav kao na slikama.Ima u njemu u temi LTZ i o kupovini traktora ona tema.Zvao ga je neko i slika je samo onako postavljena.

Predpostavljo sam da nije ni taj sto je u oglasu ni da je takav,ali ajde da pitam,sve je danas prevara do prevare.

ljudi,jedno pitanje,zasto na mom belorusu kad povucem blokadu,zadnja dva vuku isto a prednji tockovi jedan da drugi ne,pa se kao ukljuci,pa opet ne itako.

ili da uprostim,kao da tri tocka vuku istom merom,recimo slajfuju,dok desni prednji,kao okrece se....pa kao se uspori,pa kao oce nece ;) neznam kako bolje da objasnim....

desni je u brazdu na suvo,levi je normalno gore pa je zemlja blatnjavija,mozda to u pitanju?

Pa nemas prednju blokadu.. Kako bi skretao da imas prednju blokadu i da stalno svi 4 vuku... Ovako kad zgazis blokadu to ti blokira zadnji diferencijal a za prednji nemas blokadu pa vuce onaj sto je manje opterecen..:ppozdrav: To tako i treba da radi...

Pa nemas prednju blokadu.. Kako bi skretao da imas prednju blokadu i da stalno svi 4 vuku... Ovako kad zgazis blokadu to ti blokira zadnji diferencijal a za prednji nemas blokadu pa vuce onaj sto je manje opterecen..:ppozdrav: To tako i treba da radi...
Postoji i spera prednjeg mosta na rusu, koja bi trebala da je automacka. U opisu tj na brosuri pise prednji most sa samoblokirajucim diferenicijalom. To bi trebalo da radi kad su tockovi ispravljeni, i u trenutku proklizavanja budu na slicnoj podlozi. Tako meni bar radi na 1025. vuku oba prednja, ali samo kad su ispravljeni, a kad su smotani u jednu od strana
vrti samo jedan.

e pa rus je to, pametna masina ne blokira kad su smotani tockovi da nesto ne pokida nije to jd. nego Danger jel to slika onog sto nismo zalili

Te automatske blokade rade samo na papiru dobro.. Cim se nadje jedan tocak na klizavo jedan na cvrstoj podlozi pocne da slajfuje sam jedan.. (to pricam iz iskustva sa Dzipijada) na traktorima je slicno... Naravno da imas papucicu za rednju blokadu vrlo lako bi polomio neku poloosovinu..

Može jedan savet za jednog mog prijatelja, ima čovek 952 sa oko 2000rh koji duva na iberlauf, kaže čovek da je počeo skoro, trošio mu je u oranju oko pola litre ulja dnevno, inače ima snage i pali normalno. E sad dal to treba dirati, da li vredi menjati karike?

to je taj. Taj ni sunce nije cestito video, a kamoli bio zaliven :haha:

zaliven je,imam i svedoke cak su i fotografisani.........a ko nije nema potrebe da piski po leniji(jer "to" North army skuplja za skuter) da slucajno ruja nezapadne,bolje dodjite pa cemo zaliti ko ljudi.......usaglasite vas dvojica termin pa cemo se naci

Nazad
Vrh