dragan.kovacev
Član
i mene interesuje kao igora gde se moze postaviti T komad na vazdusnom sistemu, meni treba izvod za vazdusnu sirenu.
ako je neko radio neka napise.
ako je neko radio neka napise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sto ima ovaj ovakav auspuh,jer ima drugaciji zvuk sa njimhttp://www.polovniautomobili.com/oglas2930315/belarus_892_turbo_ravan_most/
Postoji i spera prednjeg mosta na rusu, koja bi trebala da je automacka. U opisu tj na brosuri pise prednji most sa samoblokirajucim diferenicijalom. To bi trebalo da radi kad su tockovi ispravljeni, i u trenutku proklizavanja budu na slicnoj podlozi. Tako meni bar radi na 1025. vuku oba prednja, ali samo kad su ispravljeni, a kad su smotani u jednu od stranaPa nemas prednju blokadu.. Kako bi skretao da imas prednju blokadu i da stalno svi 4 vuku... Ovako kad zgazis blokadu to ti blokira zadnji diferencijal a za prednji nemas blokadu pa vuce onaj sto je manje opterecen.. To tako i treba da radi...
to je taj. Taj ni sunce nije cestito video, a kamoli bio zalivene pa rus je to, pametna masina ne blokira kad su smotani tockovi da nesto ne pokida nije to jd. nego Danger jel to slika onog sto nismo zalili
to je taj. Taj ni sunce nije cestito video, a kamoli bio zaliven