pujol
Član
@pujol, koliko zemlje radis?[/QUO
trenutno oko 25 ha,sa tendencijom porasta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@pujol, koliko zemlje radis?[/QUO
trenutno oko 25 ha,sa tendencijom porasta
zemo kupis 6217 al fag i ne mislis.samo nemoj voditi sa sobom nekog sa losijim zdravljem kada cuje cenu mogao bi odapeti
892 postoji sa dva menjaca koliko znam(stari i novi tip-a nisam se za njega nesto interesovao)...jedan prijatelj kaze da je pogresio sto je uzeo 892 sa menjacem od 820,kaze trebao je da uzme onaj jaci,boji se za menjac,posto i 82 hoce da skine maticu sa sekundarnog vratila...mada taj traktor je prema 82 daleko jaci.A sto ima mnogo 892 u oglasima na prodaju?Drugih ruseva nema samo 892,ima i ovih ali u manjem broju
Imam dobra iskustva sa jednim prodavcem na Najlon pijaci Novi sad...za svako mesto i namenu ima lezaj u kvalitetu.covek ima firmu za promet lezajeva na rumenackom putu,ako nekog zanima,mogu staviti i ime firme,da ne bude da ikog reklamiram.Najbolje je porazgovarati sa nekim ko radi sa ležajevima.Kažete za čega vam treba i onda će vam preporučiti najbolje rešenje.Možete kupiti Fag ali ako nije namenjen za određeno mesto džabe ste bacili novac.
Ovaj je izgleda oborio rekord,posle treceg posta banovan.
892 postoji sa dva menjaca koliko znam(stari i novi tip-a nisam se za njega nesto interesovao)...jedan prijatelj kaze da je pogresio sto je uzeo 892 sa menjacem od 820,kaze trebao je da uzme onaj jaci,boji se za menjac,posto i 82 hoce da skine maticu sa sekundarnog vratila...mada taj traktor je prema 82 daleko jaci.
Nisam zalazio u to,znaci menjac i jeste od 82 identican...znam ga napamet...a sekundarno vratilo do diferencijala da li je istih broja zuba,i da li tu postoje varijacije?pitam zato sto imaju dva 892 u okolini koji nemaju iste brzine,a razlika je bas primetna.oba rade na istim obrtajima,a razlika medju njima je nekoliko godina.892 nema sa dva menjaca,delovi(lezaji zupcanici itd...) su svi isti izmedju 820/892 sem odnosa broja zuba na prenosu zec kornjaci jer je 892 na 1800 obrtaja motora pa su ga tu ubrzali da bi imao odgovarajucu brzinu,sto je na 820 zec to je na 892 kornjaca......
892 nema sa dva menjaca,delovi(lezaji zupcanici itd...) su svi isti izmedju 820/892 sem odnosa broja zuba na prenosu zec kornjaci jer je 892 na 1800 obrtaja motora pa su ga tu ubrzali da bi imao odgovarajucu brzinu,sto je na 820 zec to je na 892 kornjaca......