MOMOSARIC
Član
Ili loš termostat , ili prljava tečnost , ili i jedno i drugo plus malo oštećenja na kućištu i to je to . Izvadi termostat i pogledaj prema svjetlosti , ako se imalo providi nije dobro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
eclipse4 da nije do materijala reducira stari je bakar ili mesing pa je i bolji provodnik temperature od željeza.Nema mi baš logike ali sve opcije su iscrpljene
Ili loš termostat , ili prljava tečnost , ili i jedno i drugo plus malo oštećenja na kućištu i to je to . Izvadi termostat i pogledaj prema svjetlosti , ako se imalo providi nije dobro.
Kredit naravno i ja ga imam letos sam uzeo dinarski sa 5%kamate,i kupio traktor naravno uzeti kredit ali ne uletati bez veze da komsije vide da sam kupio traktor jednostavno cekati priliku,po meni prolece uredbe i te stvari a ko voli nek izvoli.Nije bas zgpdno da te traktor koji kosta 22 000e za 5 godina kosta 28 ili 30 000e.Ja sam jednostavno bio strpljiv i eto ukazala mi se prilika sa smesnom kamatom na kraju......
@pujil,ciro.Ja sam mog ruju 1025 kupio 2007. na kredt kod prokredita na 7 godina.Posle 3 godine sam ga isplatio,pored glavnice sam dao jos 7000e na kamatu.Imao sam staru 52 i malog torpeda.Odmah sam povecao proizvodnju,kupio tesku tanjiraciu i radim dosta usluge,tako da sam zaboravio na kamatu i vozim nov traktor.Ceo svet zivi na kredit.Sve masine i sta sam radio do sada sam uzeo na kredit i opet cu.Nestrpljiv sam po prirodi i nisam karakter da stekam godinama pa da kupim nesto,zaledjinu nemam samo svoja ledja.Samo hrabro i napred,"prvi put je uvek najteze".
Pa to je bio subvencionisan kredit.Tako je prodavala Agropanonka preko Prokredit banke