Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gume su 18.4-34,da li su fabricke nisam siguran.A sta mu znaci "Na prednjoj vuči ugrađen uređaj za isključivanje obrtanja kardana iste."?
To sam i pretpostavio,ali nisam znao da taj uredjaj postoji ,ne znam ni kako izgledaznaci da moze da iskljuci kardan da se ne vrti u transportu ili kad mu ne treba prednja vuca
bilo je negdje u temi, nema ga za kupiti nego uradi sam sebi
Mi kupili polovnog,pa i novog...novo je novo...kad budes kupio novog imaces sliku kao ja-a do tada...jedino se slazem sa vecinom na forumu...SA CENOM NOVIH PRETERUJU.dal je vozio kurta ili murta to je nebitno.uzmes polovan,umesto 13000E das 6,7000E,ulozis max 2000 i znas sta vozis,iznas da su taj traktor sklapali dok su bili kvalitetni delovi.imao sam par komada u dvoristu koji su kupljeni 2002,2003 god.i koji su kupljeni 2007,2008god.a ja licno imam 1991 god,veruj mi razlike u kvalitetu su ugromne,sto starije to kvalitetnije.svi znaju svoje,ali meni nov RUS ne treba pa da ne znam kakav popust da daju il sta ti ja znam kakve uslove.toliko od mene sto se tice novog rusa.
Daje meni tako ruzan jedan,u ritskim crnicama bolje ih pre skinuti nego da on sam izuje