Nedjooo
Banned
diklofen razradjuje se traktor,a posto je to sovjet razradjuje se na svoje cudne nacine..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ne stane pre prvi put kad ga malo opteretis stace,nista nebrini,sasvim normalno za Rusa.Baca mi ulje na auspuhu kod mog novog 82.1.Kad bi trebalo stati ako uopšte stane?
Sta sve cujem o ovim rusevima sta se sklope kod nas strasno,moj 820 ravan most kupljen 2011 god. nije sklopljen kod nas,sad ima 470 sati ni jedan sraf nije zamenjen,nigde ne curi,prezadovoljan...
Batalio sam ja jurnjavu za brazdama , ja taj blokirani tocak gurao od njive do kuce skoro celih 300m , bilo mi ostalo cela i 2 kruga . Prijatelj mi to zavrsio i sad sam miran , al nemam sacim sneg da cistim .Kod mene na 52 blokirao levi prosle godine otisao lezaj u cizmi blokirao ostao bez ulja jel propustio semenik i to na zadnjoj brazdi niti napred ni nazad otacis prednju vucu skines kardan tocak koji je blokirao potkajlujes prednji mos i polako kuci ja sam slepovao opravka bila oko 8000 dinara neznam koliko sam bio od pomoci
Sta se moze ocekivati kad na MTZ sa grbavim mostom blokira prednji tocak i vise nece da se pokrene ni na silu , ide 2,3 cm napred nazad i nista vise , nebitno dal je p.vuca ukljucene ili ne
Prvo sam tu otvorio , zamleo 2,3 zuba , a nema tragova podmazivanjaNajverovatnije ti je pukao zub na poluosovini ili na vratilu od prednje vuče.
Meni je na 52 isto tu lomilo zube i to vazda u zimsko oranje crkne semering i ostane bez podmazivanja i onda moj otac stavi nov semering napravi mazalicu na onoj maloj dekli gore natiskali tovatne masti i zadnjih 10god.nikad vise problema sa tim jedino svake godine nadrukam po malo masti!Nema na sasta dase uprljas , jatu nikad nisam sipao ulje pisem o zubcanicima gore do tocka na osovinama 1 iz prednjeg diferencijala i iz rukavca