hvali staro a vozi novo,kao da se jedva ceka neki kvar na novom traktoru da bi se blatila marka istog,ljudi novo je novo,imam 135 sati na 82.1 bez kvarova sto ne znaci da ih nece biti,i ako popravljam,popravljam novo a ne staro...u novom sadu se sklapaju a ne proizvode traktori,znaci delovi i komponente su isti,komsija na clasa je promenuo diznu za 900evra plus putni troskovi i radni sat 150evra,dok na rusa za te pare necu da komentarisem..dok ti super polovnjaci od 20 godina i 10000 sati sa zapada su investicija strasna...sad odjednom mi ne znamo da radimo,nemamo majstore i mehanicare,kod rusa nema kontrole a kod kineza ima ili kod turaka,juce su poceli da prave traktore i jos eksperimentisu i traze prave serije a ovi 60 godina iskustva,dokazanog kvaliteta,dela govore,dugotrajnost i izdrzljivost su na strani imt,imr,rusa,ursusa,kovacki traktori,otklonis kvar i ides dalje dok ovi novi arm i farm,yto i sta ti ja znam koji vise imaju svoje prednosti ali i mana jos kako.nas rit su pre 40 godina prvi uzorali rusi dok fiati,dzon diri i ostali su ispadali iz stroja jedan po jedan,te ovim fali ono ovim smeta ovo...