igordulic
Član
Probacu sutra,mozda pomogne nismo to jos nikad dirali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi napiso jel novog uzo jel polovnog,podmazte mu druk lezaj i to jedno 10 tak puta stiskanja mazalicom a ne 5 ko sto kazu serviseri a ulje znam da za hidrauliku ide sae30 ,a za menjac neznam koje ide.pise negde odnazad u forumu samo nadji.
rus je to cangrljanje nece nikad prestati samo ce biti sve jace i jace a on ide sve bolje i boljePozdrav, drugar je uzeo 892 pre par dana, na leru se cuje nesto u menjacu da cangrlja i to u brzom reduktoru, kad se malo podigne gas to prestaje, a i cuju se malo diferencijali u kabini u voznji, ima ulja u menjacu ali je vrlo retko. Sta li moze biti ili to tako treba nemamo ni jednog rusa u blizini da uporedimo?
isto s i meni desava na 1021(mislim da je isti menjac u pitanju)...serviseri kazu da je to normalno e sad **greška li ga,po meni nije,nije ni po nijednom majstoru koga sam pitao vec je u pitanju spojnicka osovina.....serviseri kazu jedno ostali drugo..........a ulje u menjacu je retko zato sto je sipano obicno motorno ulje 30-ka a treba da ide cini mi se 90-tka,sami su priznali serviseri,na oko 1000rc kazu da se promeni da bi navodno opiljci od zupcanika mogli da padnu na dno menjaca(napominjem da je to prica servisera iz agropanonka,meni to nije struka tako da.....),,,garancija je 6 meseci sto nije po zakonu vec 12 meseci tako da oni priznaju svaki veci kvar na menjacu ili motoru u tom periodu - opet prica istih servisera!Pozdrav, drugar je uzeo 892 pre par dana, na leru se cuje nesto u menjacu da cangrlja i to u brzom reduktoru, kad se malo podigne gas to prestaje, a i cuju se malo diferencijali u kabini u voznji, ima ulja u menjacu ali je vrlo retko. Sta li moze biti ili to tako treba nemamo ni jednog rusa u blizini da uporedimo?
Jesi pazario MTZ-a?Ko radi i po kojoj ceni gornje poteznice za 82.1 ali da budu obrtne,a ne fiksne?