savet za clanove koji imaju stub volana,a teze im ide motanje...stavite VECU pumpu,mislim da je oznaka 12 ili 14 i problem resen...takve pumpeidu na nove ruse,a knap pase u predvidjen prostor.vecinom su ukrainskog proizvodjaca hidrosila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja još nigde nisam video polu hidro volan, a nisam ni u literaturi našao da postoji.Možda grešim, ako grešim onda se izvinjavam što znači da sam malo knjiga pročitao i malo mehanizacije obišao.
Kad ti dodju serviseri na prvi servis reci ce ti skidaj oklop,pod hitno samo sanjim rizikujes pregrevanje motora.Ja sam moj vec digo na tavan a donja poteznica ,neznam kolko kosta al sigurno nije 700 evra.Za tu razliku mozes kupiti polavan setvospremac od 2,9.Moj ti je savet uzmi tog jeftinijeg,ovo ti je samo bacanje para ali ti odluci.Bolje nek ima sve lepse i kompletnije ce da izgleda
Ima ulja do srednje crte na onom meracu kod kabine ...odatle vuce ulje za volan ?.Traktor je kupljen nov 2005 i isao je volan lako mogao sam prstom da pomeram.Ali pre skoro 2 godine sam se zaglavio sa njim i nisam ga mogao iscupati pa je traktor nocio celu noc u vodi do kartera motora i od tada posle nekog vremena meni je volan poceo tesko da ide.Dali bi mogao ovo biti razlog jel mozda nesto zapeklo kod tockova?Ako je 82.1 polu hidro(kao nekadasnji stari 82) jel ima ulje u njemu
Menjac kod rusa je nzm valjda dobar to krcenje zavisi od vozaca ...moj slucaj prve godine kad sam orao sam mojim rusom izbacivao mi je iz 5 brzine ponekad a to je brzina za oranje a posle je prestao valjda nije se razradio ...a sad vec 3 godine ja vecinu brzina menjam bez kvacila znaci jednostavno izbacim i ubacim u drugu brzinu a menjac samo sklizne nema krcenja uopste ma cudan menjac strasnoU mom kraju Belorusi ne postoje, ovaj lik je jedini iz cele okoline koji je zeleo kupiti nov Belorus ili Zetora jer nije imao poverenja u polovnjake, ali posto je Zetor bio skuplji covek je kupio Belorusa. Kaze da mu mnogo krci menjac dok menja brzine.