Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ti treba za oranje 892 ti ima raspon brzina od 2,2 do 10,5 s tim brzinama ja oremBanecurug svakako sa ravnim mostom nego jel si imao problema sa menjacem.Meni treba za oranje i kultiviranje.
Banecurug svakako sa ravnim mostom nego jel si imao problema sa menjacem.Meni treba za oranje i kultiviranje.
pozdrav svim po\navaocima i vlasnicima belorusa a i sam sam vlasnik jednog,imam jedno pitanje da li na belorusu moze da se nasteluje da kardan kad se iskljuci ne stane odmah-da bude kao kod imt-a berem sa njim pa mislim da prilikom stajanja trpe kajle na beracu...posto odma cim ugasis stane istog momenta
Pitanje za vlasnike 1221 modela.Kako se kod vas mota volan lako ili tesko?kod mene nekako teze .dok ga motam nekako ide pa malo lakse pa opet malo teze kao da je nesto zapuseno
Berem godinama sa 820 belarus jednostavno vodim racuna smanjim gas i polako pustam u pogon kardan tako i kad hocu da stanem,nisam imao nikad problema niti sam nesto stelovao!Nesmes iskljuciti kardan ako je motor pod velikom turazom.pozdrav svim po\navaocima i vlasnicima belorusa a i sam sam vlasnik jednog,imam jedno pitanje da li na belorusu moze da se nasteluje da kardan kad se iskljuci ne stane odmah-da bude kao kod imt-a berem sa njim pa mislim da prilikom stajanja trpe kajle na beracu...posto odma cim ugasis stane istog momenta