Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja probao i jedan i drugi i po mom misljenju cena ovog drugog je opravdanaDa li je tolika razlika i u kvalitetu kao u ceni?
kad ga kupis poslusaj "john"_ov savet za menjanje kardanskog vratila da se ne bi zaje..oma nema sta,svaki dan sam sve vise zagrijan da ga kupim..kad odem slikacu sve.
ja probao i jedan i drugi i po mom misljenju cena ovog drugog je opravdana
- - - - - - - - - -
kad ga kupis poslusaj "john"_ov savet za menjanje kardanskog vratila da se ne bi zaje..o
Tako je to sam zaboravio.Da ali pre nego to izvadi da nebi nešto pokrivio unutra prvo treba da skine poklopac ispod klipa hidraulike i da izvrne ona dva šrafa što šteluju kvačilo kardana bez toga nemože ostalo to prvo.
Branko napamet nemožeš ništa prvo otvori poklopac od menjača pa vidi osovina na kojoj ti je 6/9 brzina je iz dva dela u prednjoj imaš kuglični ležaj koji je najverovatnije propao pa ti je druga osovina pala a tu kod tog ležaja se uzubljuje 9 brzina probaj rukom dali ima lufta i proveri ima li aksijalno šetanje jer se možda odvrnula matica koja drži tu osovinu (matica se nevidi iz menjača)Imam jedan problem sa menjačem na 82-ci.
Jedva se ubacuje u 6-tu, dok u 9-tu treba "gađati" a kad je ulje zagrejano i to gađanje ide teško.
Šta nije u redu?
Imam jedan problem sa menjačem na 82-ci.
Jedva se ubacuje u 6-tu, dok u 9-tu treba "gađati" a kad je ulje zagrejano i to gađanje ide teško.
Šta nije u redu?
nemojte nista na silu,stavite vecu polugu na rucicu menjaca,ili uzmite veci cekic...........