belarus 82
Član
Hvala pankin na odgovoru ovu pumpu koju on ima na svom 820 95g ja još dosad nisam vidio ni na jednom belarusu jako sliči t25 boš pumpi ,a od kojeg paše tipa tornada paše
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj nisam video u Agropanonci a ni prodavac mi ga nije spomenuo,mozes li da mi kazes nesto o njemu?Pogrešno misliš, njegov je 1021,3 , i traktor je za svaku pohvalu. Možeš da uzmeš u obzir i 1021,2.
Ako su standardno bile ove manje 16.9/38 a Vi stavili ove vece 18.4/38 onda on sigurno ide brze nego sto pise na satu. Kad je fabrika pravila traktor merac brzine su postavili npr na nekoj osovini-vratilu i uneli parametre da ce gume biti 16.9,sad kad imate vece gume te osovine-vratila se okrecu i dalje istom brzinom ali traktor predje vece rastojanje samo sto to kompjuteru niko nije rekao da sad ima vece gume.te koje vidiš sada na traktoru su 16.9/38 njih sam skinio i stavio 18.4/38i neide 40. sutra ću ti slikati
Sve isto kao i 1021,3 samo bez interkulera i sa starim metalnim izgledom.Taj nisam video u Agropanonci a ni prodavac mi ga nije spomenuo,mozes li da mi kazes nesto o njemu?
Jel zna neko koja je ovo lamela i da li pase na mtz 820?
http://www.lazaro.co.rs/components/...mage/product/Lamela_kvacila_4f3bae8c4dc63.jpg
Ako su standardno bile ove manje 16.9/38 a Vi stavili ove vece 18.4/38 onda on sigurno ide brze nego sto pise na satu. Kad je fabrika pravila traktor merac brzine su postavili npr na nekoj osovini-vratilu i uneli parametre da ce gume biti 16.9,sad kad imate vece gume te osovine-vratila se okrecu i dalje istom brzinom ali traktor predje vece rastojanje samo sto to kompjuteru niko nije rekao da sad ima vece gume.
Pa jel ta bolja od ove,kakve su joj prednosti i mane?To je keramička lamela, i da, paše na MTZ 820.