velja_dvor
Član
Ja imam takav 952 sa toniranim staklima i ide preko cetrdeset ali sa gumama 15.5 -38 i napred 11.2 -20. Koliko bi isao sa originalnim gumama nemam pojma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na koliko ide taj obrtaja motor onda 3000 obrtaja????????????? ja imam 952. 18 gume tik uz blatobran otvoren na 2250 pa ne ide 40 pričate gluposti.možda ide ali nizbrdo sa 2 vagona tereta.Ja imam takav 952 sa toniranim staklima i ide preko cetrdeset ali sa gumama 15.5 -38 i napred 11.2 -20. Koliko bi isao sa originalnim gumama nemam pojma
ti se nauči čitati ljepo sam objasnio i moje su 18 4 38 još višlje od njegoviholtovac u srcu
Zašto misliš da čovek priča gluposti? Pa lepo je napisao da su na njegovom 952 zadnje gume 38 coli i još ako je malo PVP otvorena ide 4 banke ko iz puške!!! Prvo skoči pa onda reci HOP !!!!!
@KAMENI
Na satu pise 33 a da li si merio stvarnu brzinu??
na koliko ide taj obrtaja motor onda 3000 obrtaja????????????? ja imam 952. 18 gume tik uz blatobran otvoren na 2250 pa ne ide 40 pričate gluposti.možda ide ali nizbrdo sa 2 vagona tereta.
nije to verovatno do hidraulike,cim nekad dize,nekad ne...proveri sve veze od rucice,preko sajli,prenosnika,nesto je mozda otkaceno-kako ti stoji podesavanje onog "finog" razvodnika ispod nogu i kabine?postoji mogucnost da nije nabacalo zemlje na neki deo i ispomeralo ili iskrivilo neki deo.onda je moj najbrzi kad-tad pise na satu 99 km/h
pitanje za sve vas, imam problem sa dizanjem hidraulike 1025 zakacen plug hteo bih da dignem rucice pomeram gore ono nista , dole nista, kod oranja sam morao da idem u rikverc prema brazdi da bi se plug pomerao, ono kad plug malo pomera gore ili dole hopp odjednom dise sve kao da nista nije se desilo. Gde da cackam mada jos nista nije dirano!?