Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa na 82 su 15.5-38,a na 1025 18.4-38,i nije bilo problema...fabricki mi stoji na glavcini jedan zarez do kraja poluosovine.a jedan poznanik je dobio svog skupljenih tockova na 3-4 cm do kabine,i on je vec imao problema sa blatom.zato navise volim da sednem u velikog ursusa-izmedju kabine i tocka 25-30 cm i nema da mislis i u najvecem blatu hoce li uhvatiti izmedju.Hoće i na 82 ako staviš širu gumu. Zadnje gume 18,4R34 su udaljene od nosača kabine nekih 4-5cm, rezervoari malo "štrče" van i etoti prilika da nabaca kojekakvog đubreta!
Mozda se kasno uklucujem,ali nov sam pa nemogu da postignem sve da ispratim.Ja druze imam 1025 od 2007. i zadovoljan sam.Imam 2000 sati,jer sam tek od '10 povecao povrsine.Od svih rusa najmanje trosi,okretan je,a moze i za fine radove da posluzi,vucem tanjiracu od 3m,spremac od 3.6m,plug od 3*35cm i motor je strava.A i svaka mana ce se anulirati kad pogledas da je bilo koji zapadni nov traktor tada u toj klasi bio preko 40 000e,a on 24 000e,a odrazavanje jeftino.Ja bi ti ga preporucio,ako ga vec nisi uzeo.Jel moze neko nesto vise da kaze posle ovolike price o prednostima i manama 1025, jer sam imao ponudu da uzmem takvu polovnu masinu( molim da komentarisu samo oni koji su ga imali ili rade sa njim,a ne strucnjaka koji se u sve razumeju )
objasni detaljnije kakva je razlika 1025 i 1021? ne znamo sviJedina mana 1025 je Transport to jest prelaz iz spore u brzi hod nejak motor ostalo extra zato sam ja kupio 1021 sve uskladjeno pozdrav
Jedina mana 1025 je Transport to jest prelaz iz spore u brzi hod nejak motor ostalo extra zato sam ja kupio 1021 sve uskladjeno pozdrav
Kuglice cega?izmedju diskova kocnica ili nesto drugo?objasni sta ti se dogodi...pitam jer drugar kaze da na 1021 nema kocnice,raskacio ih,a iz AP nisu hteli da dodju da to pogledaju.inace njemu se konstantno greje-npr krene do njive i dok dodje do tamo,diferencijal bude vreo da ruku ne mozes staviti.Da,mana je to sto nemoze da krene pod opterecenjem iz 1.ali zaletim ga iz spore i na prevaru ga ubacim u brzu,kako je rekao jedan kolega pre,sve je stvar rutine i sluha. Ja sam imao problema sa kocnicama,dal je jos neko imao neznam,jer je prvi u mom selu i nemam koga da pitam,kuglice se nevracaju pa zablokiraju.