Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj da ti je tesko,izlistaj temu malo,ima sve dobrano objasnjeno!kakva je razlika izmedju belorusa 1025 i belorusa 1221
Stvar je upravo u Motorpal pumpi visokog pritiska. Drugar ima 1221,3 sa Motorpal pumpom i bez obzira sto ima grejace kod svake dizne, jako tesko pali na niskim temperaturama. Prosle nedelje pre ovog snega, na -12 nije mogao da upali, verglao je dok nije ispraznio akumulatore, morali smo ga slepati na kraju. Moj 1221,2 ima Jazda pumpu (rusku), i na ove minuse pali bez problema. U rezervoaru je evro dizel.znaci svima su isto objasnili al mislim da je greska velika sto nemaju grejace, jer nebi sigurno mogao upaliti na ovaj minus.
gorane dal si probao da palis na ovaj minus, i kako je upalio? kod mene na neki stepen ispod 0 dosta vergla, tako da nemoram drzati rucicu STOP i kad upali treba mu neka sekunda da sastavi, do tad radi tunjavo-bolesno, kod mene je ceska pumpa! nema price da sa grejacem to nebi bilo tako, svaki diesel motor mora imati grejac.
Pravo da ti kažem nisam ga palio na ovom minusu.Kad sam ga zadnji put palio bilo oko 0 stepeni.znaci svima su isto objasnili al mislim da je greska velika sto nemaju grejace, jer nebi sigurno mogao upaliti na ovaj minus.
gorane dal si probao da palis na ovaj minus, i kako je upalio? kod mene na neki stepen ispod 0 dosta vergla, tako da nemoram drzati rucicu STOP i kad upali treba mu neka sekunda da sastavi, do tad radi tunjavo-bolesno, kod mene je ceska pumpa! nema price da sa grejacem to nebi bilo tako, svaki diesel motor mora imati grejac.
Ima i manjih,al u skorije vreme,video sam jednog zelenog sa plasticnom haubom,imao je takvu pvp,a radio je neuporedivo bolje od svih novijih rusa,pored njega je radio nas 1025,i samo se on cuo,dok je plasticni jako mekano radio. evo nasao sam neki podatak da potvrdim navedeno...Pumpe proizvodjaca Jazda se ugradjuju u 1221,1222, 1523, 2022.
Lalo mala ispravka 1523 ima češku pumpu Motorpal istu kao i 1221/3 bar te traktore koje sam ja video. Ja sam moj 1221/3 juče palio i upalio je bez problema,ali jedno pola minuta loše radi i dosta dimi a posle je sve uredu. Dok sam čuo a i video da traktori sa Jazda punpom nemaju tih problrma, ali zato imaju malo veću potrošnju od traktora sa českim punpama. A kod mene u Padini ima i dva traktora 1221 koja imaju česku pumpu.Pumpe proizvodjaca Jazda se ugradjuju u 1221,1222, 1523, 2022.
nisi mene pitao,ali nista specijalno,s vremena na vreme prati luft u tocku,po neravnim terenima ne brzaj traktorom,pogotovo ako imas nagad neku tezu masinu,u brazdu prednjim tockom ne ulazi naglo da cimas cizmu,polako preko jaraka i prekopa,kao i redovan pregled kolicine ulja u cizmi.a sta mu se desilo kada mu je otpao tocak ?
ja ima rusa 892 da znam sta ne treba da radim ili sta bi treba da uradim da mi se to nedesi. hvala
Pogresno ste me shvatili, u 1221/1221.3/1523/2022 se uporedo ugradjuju i Jazda i Motorpal pumpe, pa kome koja zapadne. Kod ovih velikih Jazda je bolja varijanta, traktor lakse pali, lepse radi i manje trosi. Jazda ide i na cetvorocilindricne Euro-2 motore D-245S2. U traktore serije 800/900/1020 se ugradjuju Motorpal i HZTA pumpe, i ovde je situacija obrnuta, bolja je varijanta Motorpal.Lalo mala ispravka 1523 ima češku pumpu Motorpal istu kao i 1221/3 bar te traktore koje sam ja video. Ja sam moj 1221/3 juče palio i upalio je bez problema,ali jedno pola minuta loše radi i dosta dimi a posle je sve uredu. Dok sam čuo a i video da traktori sa Jazda punpom nemaju tih problrma, ali zato imaju malo veću potrošnju od traktora sa českim punpama. A kod mene u Padini ima i dva traktora 1221 koja imaju česku pumpu.