ovaj moj je dosao iz imt-a sa tim gumama. i da izvinite naFabrički bi trebalo da budu 9.50 x 24 prednje zbog prednje vuče.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovaj moj je dosao iz imt-a sa tim gumama. i da izvinite naFabrički bi trebalo da budu 9.50 x 24 prednje zbog prednje vuče.
dimenzije prednjih guma 9.50 x 24@bubu kod mene su prednje 360/70 r24 a zadnje su 18,4 r 34, a na 1221 su zadnje 38 cola, vislje su, dok prednje su 420/70 e sad da li su 24 ili 28 cola nemam pojma...
@nikola indjija ako si u prilici slikaj mi to. to mi je bila varijanta, ali rupe nisu iste, torpedo ima vecu srednju rupu, i cini mi se 8 sarafa, srce se mora dosta prepravljati.
a ako se stave prednje od 577 gubi se malo na visini, isto tako ako se stave i 13,6 r38 nazad i one su nize malo, ali neznam koliko ce sve to lepo izgledati, da li ce visiti traktor napred ili nazad.
Fabrički bi trebalo da budu 9.50 x 24 prednje zbog prednje vuče.
kod Macara u NS 25000rsd spanskao mehanicko kopija Gramera. Ja sam uzeo sebi nekog polovnjaka iz Skanije na vazduh samo sto nikako da ga montiram jer je sediste povuklo jos mnogo toga kompresor, ventil, prikljuci......Da li neko zna cenu sedista za MTZ i da li je ono sa oprugom ili vazdusni jastuk?
evo slike od tog sediste:Lepo sediste, ima li jos nekih slika?
Lako je u 952, ali u 82 ja sa starim sedistem cesto se druzim sa krovom, mislim da sa ovim sedistem ne bi trebalo biti problema ako se spusti kilaza za nas vislje i teze.
Nije kinez nego madjar visinu ima oko 170 cm jos nije imao problem sa visinom, ali sad kad smrzne i krenemo da tanjramo rit vidicemo kako ponasa@camel,ko tera ovog rusa,neki kinez ili je krov skinut,stim sedistem i tom visinom je tesko ostati ispravne glave