Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obrati pažnju pri prvom pritisku na pumpi da li ide lako i napumpaj dok nebude tvrda da jedva možeš da stisneš i čućeš pri pumpanju kako povratni ventil cvili to je znak da si nabio pritisak goriva.
Hvala na slici da takav je i kod mene samo je Češki
šataf broj 41Koji sraf/maticu?
Druze,sraf broj 21 probaj da dotegnesKoji sraf/maticu?
A na koliko obrtaja je ler? Ne moze biti isto punjenje na 600 i na 1000obrt...A uuuuuuuuuuuuuuuu kod mene bez potrosaca stoji na polovini a kad je na leru stoji u zutom,a kad su popaljena sva svetla(potrosaci)i radi na leru padne skroz u crveno.Znaci kod tebe lalo nikako ne pada ispod zelenog?radio na leru bez ili sa potrosacima?
То нису ампери него волти!Koliko ampera pokazuje da puni dinama kod vas na mtz 820,odnosno kako se ponasa ona kazaljka na ampermetru?
Kolega izvini kad mene je 4 il 5 godina nisam siguran nisam imao nikakvih problema,palio je zimi ko zmaj sad me nesto zeza al izgleda da je do diname ne puni dovoljno cini mi se.grunt neodgovori ti meni