grunt
Član
Pa ja sumljam u njega vidim na cepu kad skinem kao kapljice vode on posle radi ko sat uzorao sam sa lozakom jako puno,imam i ursusa c360 on pali ko mina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ces poslusati...ispusti na rezervoaru talog,zatim kompresorom produvaj creva,ocisti taloznik i zameni filer(ne znam kakav tip imas)pre neki dan 1025 stane na sred puta,dodjem kuci nekako,rasturim taloznik i sve ostalo...ono je bezobrastina koji mulj sam vadio iz sistema-traktor nema dve godine...a sve do zadnje litre kupljeno na nisovoj pumpi jer nemamo naviku da kupujemo na crno...sad vidim da je to greska,jer je to izgleda sve isto sr...pa kaze kupi zapadni traktor...Pa ja sumljam u njega vidim na cepu kad skinem kao kapljice vode on posle radi ko sat uzorao sam sa lozakom jako puno,imam i ursusa c360 on pali ko mina
Grejao sam ga naravno sve je ispravno grejac se oglasio probacu da stavim jaci kabl mase i da promenim filtere i taloznikjesi probao da ga ugrejes malo ili si samo verglao dok nisi istrosio akumulatore?
Ceska Motorpal pumpa visokog pritiska, jel? I moj trosi pancevacki lozak al pali iz cuga, ruska PVP je u pitanju.
---------- Poruka napisana u 09:32 ---------- Prethodna poruka je at 08:07 ----------
Evo kako to izgleda kod nas na -5