R
rus 82
Guest
treba da nastelujes hidrauliku rus spusta normalno kada je sve nastelovano netreba ti nikakav ventil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je traktor koji je fabricki bez fine hidraulike-znaci pumpa,razvodnik,klip hidraulika.nadam se da shvatas?? izgleda da ce to biti na kraju prigusni ventil od kombajna.treba da nastelujes hidrauliku rus spusta normalno kada je sve nastelovano netreba ti nikakav ventil
Hoce al na godisnjem nivou.valjda ce dotle penzija biti 1 000evrova
Da to nije 82 sa oglasa na piku ja msm da je bila nesto kao narandzasta!
Gde tacno dodje taj ventil?3 mm je veliki otvor mora najviše 2mm i biće ok
ja sam imao taj problem na novom mtz 82.1
i serviseri su to tako odradili
Kod druga je 1.5 ili 1.8 mislim,ali opet nije to to...Gosp.Panononstibe javi se!3 mm je veliki otvor mora najviše 2mm i biće ok
ja sam imao taj problem na novom mtz 82.1
i serviseri su to tako odradili
Zombi,taj traktor,iako je cudan i verovatno ga vecina prvi put videla tad-savrseno je kompletan i takav je izasao iz fabrike...kako kod mene stoji u katalogu,treba mislim da nosi oznaku P iza broja modela.Da, to je onaj sa turbinom i širokim gumama. Djelovao je jako dobro no motor mi je bio sumnjiv, očigledno je neka budževina a inače mi se jako svidjao. Hidraulika je bila čudna jer je mogla da spušta precizno u milimetar a imala je normalne komande.
ispor kabine na cevovodu ili direktno na klipu.Gde tacno dodje taj ventil?
da,ali uvek kada spustam cuje se onaj zvuk shshhshshshshshh...i tako je radilo godinu dana,pa bi da za ovu predstojecu setvu preradim-koliko dugo radi tako kod tebe?da li si imao kvarova na hidraulici od tada?@Srdjan.....Imao sam i ja isti problem i tako se mucio sve dok nije stigao Gaspardo u dvoriste. Bilo mi je zao da i njega baca dole pa je to reseno sa rupom od 1.5 mm i funkcionise jako lepo uopste vise ne baca dole prikljucne masine
da,ali uvek kada spustam cuje se onaj zvuk shshhshshshshshh...i tako je radilo godinu dana,pa bi da za ovu predstojecu setvu preradim-koliko dugo radi tako kod tebe?da li si imao kvarova na hidraulici od tada?