banePA
Član
Da, nema neke potreba za njim, pali bez problema! Mozda koji sekund pre upali sa grejacem!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jasam imo takav brzi češki za te novce veoma dobar kadsam kupio traktor bio na njemu i kod mene bio četri godine dok nisam prodo traktor pali ko minaKOji sekundpa ako ne upali(neve serije)na krug,nesto ne valja...dok stare serije ono rRRrRrrrrr-pa tek onda sastavi.nego gledao na najlonu one ceske alnasere od po 80e,jel to valja ista-i ako se pokvari,ima li spasa ili kao kineska roba kupis novi?
Јел ови нови имају грејач испод сваке дизне?Moji pale ko mine.
Sprej se zove start a starter je uređaj koji se obično nalazi na akumulatorskim punjačima većih kapaciteta.Mislis na starter sprej ili ...
Neeee...to u nasem inventaru neces naci-mislio sam na aparat za startovanje za 12/24 V,ide na 220,imas dva kabla,prikacis i palis bez da mucis akumulatore.tako znatno produzis vek trajanja akumulatora.Mislis na starter sprej ili ...
po mom mišljenju vredi jasam bio zadovoljan nema toliko verlglanja a samim tim i akumulator se čuvaZnaci Skal-vredi kupiti?nekako mi spor ovaj na 82(mada ako je akumulator dobar nema da omane)ili je to jer sam sad navikao na ovaj na 1025...ali sve u svemu mi zimi(iako su akumulatori dobri)palimo na starter.
To mi je omiljena metoda paljenja kod rakovice i zetora,samo dva puta mi je eksplodirao akumulator usled "stručnog" rukovanja.Neeee...to u nasem inventaru neces naci-mislio sam na aparat za startovanje za 12/24 V,ide na 220,imas dva kabla,prikacis i palis bez da mucis akumulatore.tako znatno produzis vek trajanja akumulatora.