cikadaki
Član
Zasto na svaki novi-belarus curi ulje na izduvnu granu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nesto je bilo sa alanserom,on je bio blokirao i odma je jedan ekspodirao,sreca on nesto nije hteo da pali na kljuc pa sam ga palio direktno i taman ja spoijo na alanser pa kad je grunuo odma je onaj poklopac odskocio iznad njih,sreca niko nije bio povredjen,a meni je bilo neko vreme zujalo desno uvoJel se ustanovilo sta je bio problem i jel neko povredjen
Zasto na svaki novi-belarus curi ulje na izduvnu granu
Zvuci glupo ali gde se sipa ulje u menjac i diferencijal?Koje ulje ide u menjac i diferencijal kod 820 dali sae 90 ili sae40?
meni je jedan bio ekspolodirao na 892 ,kad je to puklo culo se kako boomba ,a odjednom kiselina na sve strane,a on se rascvetao samo tako
pa moj ne curi nigdeZasto na svaki novi-belarus curi ulje na izduvnu granu
Tamo gde mu je mesto.A za koji dan ću postaviti sliku.Pa gde si ga ugurao ?
Stvarno me zanima ja planiram da kupim stavi slike da vidimo kako je legaoTamo gde mu je mesto.A za koji dan ću postaviti sliku.
pa moj ne curi nigde
Boga ti ala si brz,ja još moj nisam registrovao ,samo da prođe oranje . Inače i mene zanima gde okačiti tablicu?Ljudi gde da stavim tablicu na 1221.3 gde je najbolje??
sae 90. 40 litaraKoje ulje ide u menjac i diferencijal kod 820 dali sae 90 ili sae40?
hitno mi je potrebna polovna guma 15,5x38 ako neko ima neka pise na pp.