Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja nisam ni video ni cuo do pre neki dan,a onda sam u temi Ursus ili nekoj drugoj ne znam tacno procitao podatak da i oni imaju takve satove koji pokazuju rh pri 2300 o/min. Inace neke Rakovice imaju satove koji rade na 2300 a neke na 1500. A uverio sam se da postoje kad mi je stigao sat iz Jusela koji sam narucio neznajuci da radi na 2300 a stari je radio na 1500....Ja sam samo na Rakovici video da je motocas pri 2300 o/min motora. Recimo kod mene na Claasu je 1h=1rh nebitno na kojim obrtajima radio motor.
da jeste isti je konusnotanjirasti i sa ravnim mostom i bez il dale je 82 il 1025.3jel ravni most?
isti je konusnotanjirasti ali nije isti most na ravnom mostu kod 1025 odlaze ko ludida jeste isti je konusnotanjirasti i sa ravnim mostom i bez il dale je 82 il 1025.3
Nemoj stavljati dva pre stradaju dva nego jedan.Ja sam stavio jedan od 180 ah.Kolege šta od akumulatora staviti u Belarusa 820 imam jedan od 110 ampera zreo ja za zamenu pa kakva su vaša iskustva i šta bi bilo najbolje da nemam problema zimi?
Pa gde si ga ugurao ?Nemoj stavljati dva pre stradaju dva nego jedan.Ja sam stavio jedan od 180 ah.
nema svaki samo neke serije su na 24v, 90% su na 12vKako si to uspio riješit ? Rus ima alnaser od 24v i sklopku...
fabrički sipaju sae 30 i nekad sae 40-zavisi kako kad imajuKoje ulje ide u menjac i diferencijal kod 820 dali sae 90 ili sae40?
Trebao si me poštedeti ovakve vrste zajebancije!!!fabrički sipaju sae 30 i nekad sae 40-zavisi kako kad imaju