grunt
Član
Nesto nije u redu sa glavom ili klipovima nema sta drugo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja se izvinjavam,nisam procitao da su kuglice u pitanju,mislio sam da je iglica,meni nije htela da otvori skroz ventil pa sam ubacio maticu 6mm i onda je normalno radila...ako mislis da je jednostavno ti probaj da stavis maticu...............
posto spominjes kuglice jel koristis original ruske spojke ili......
treba samo da se naviknes na menjac brzine su sinhronizoivane samo reduktor nije , kako ti hidraulika popusti?Ja sam juce i danas prvi put u zivotu orao, soju i suncokret. Ukapirao sam da nemam pojma, j....a me hidraulika, stalno mi pada plug kada se okrecem, brzine ne mogu da ubodem, krci mi, trza, dosao sam do 30 radnih sati, jedva cekam servis, valjda ce oni malo da mi pojasne, sve u svemu katastrofa. A oranje nije izgledalo na kraju lose. Vogel lepo radi. Traktor je 1221.3
Ja sam juce i danas prvi put u zivotu orao, soju i suncokret. Ukapirao sam da nemam pojma, j....a me hidraulika, stalno mi pada plug kada se okrecem, brzine ne mogu da ubodem, krci mi, trza, dosao sam do 30 radnih sati, jedva cekam servis, valjda ce oni malo da mi pojasne, sve u svemu katastrofa. A oranje nije izgledalo na kraju lose. Vogel lepo radi. Traktor je 1221.3